5
(1)

Gelu Duminica este cel mai mic copil dintr-o familie simpla, din Galati, rromi, traditionali, tatal a fost judecator de stabor, mama analfabeta. Un om normal si simplu, cum se auto-defineste. In acest moment este Director Executiv la Agentia Impreuna, are 12 carti scrise, doctorat. Un om fascinant.

Nu stiu daca am ajuns la un anumit stadiu care sa merite la un stadiu de valorizare excesiva.  Am ajuns doar la o stima de sine oarecum dezvoltata. Am fost primul cu studii universitare din familia mea

Familie modesta, foarte multe greutati financiare, dar nu ne plangem de situatia care a fost.

Gelu Duminica: Parintii au fost motorul. In clasa 8-a am vrut sa ma duc la scoala de ucenici (mai mult decat as fi vrut eu) si mama m-a batut in mijlocul Galatiului, m-a luat de mana si ma dus la primul liceu care l-a gasit in cale. In paralel m-a trimis si la scoala de muzica, la violoncel.

Facultate, la sociologie si asistenta sociala. Mama m-a obligat sa nu muncesc cei 4 ani, pentru ca era constienta ca daca dadeam de gustul banilor, si nu as mai fi urmat telul.

Gelu Duminica: In 1998 am intrat la facultate si din 1999 am inceput sa activez ca voluntar la Agentia IMPREUNA. Am pornit de jos, ca voluntar, acum sunt director executiv, la al treilea mandat. Doctorat, masterat, in tara si afara. 12 carti scrise.

Nu stiu daca sunt un model pentru altii.

Gelu Duminica: Tot ce am dat am platit de 10 ori mai mult. Am pus viata privata pe locul 2. Tot ce faceam, faceam cu sentimentul necesitatii. Am vrut sa arat lumii ca nu suntem doar hoti si jegosi. Multi din noi suntem exact ca ne-rromi care isi doresc sa devina. Din pacate nu suntem perceputi ca atare.

Gelu Duminica: Sfat: CREDE IN TINE. Cand ti-e mai greu, mergi mai departe. Si nu te lasa doborat. Multi vor incerca sa iti arate cat de prost esti tu. Ce faci TU sa iti schimbi propria situatie? Intotdeauna vei avea oameni care te sustin mai putini decat oameni care nu te sustin. Aspiratia ta trebuie sa fie una pentru care sa muncesti zi de zi.

Daca ar fi sa iau lucruile de la capat, le-as face din nou, pentru ca ceea ce am facut am facut cu Drag si din Drag.

gelu duminica

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 5 / 5. Numar voturi: 1

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?