APLICA!

Proiect Pilot!

 


CLICK AICI SA VEZI LISTA MENTORILOR

Scopul:

  • Sa te ajute sa evoluezi accelerat, sa obtii mai multe de la viata intr-un timp mai scurt.
  • Sa iti dea un sut in fund si mai ales sa te faca sa nu te dai batut
  • Sa iti raspunda la intrebari la care nu ai gasit inca singur raspunsul

 

In ce consta:

Formezi o echipa impreuna cu un prieten de-al tau cu valori si visuri comune. Trebuie musai sa fiti 2 persoane. Alegeti unul din mentorii disponibili si aplicati. Daca va accepta, atunci va va ajuta cu sfaturi, cu teme pentru acasa si cu urmarirea progreselor voastre.

 

Descrierea pe larg

Pas #1. HOTARASTE-TE CE VREI.

Stabileste-ti obiectivul SMART (SPECIFIC, MASURABIL, posibil de ATINS, REALIST, finalitate in TIMP). Ceva care la care sa se poata vedea rezultate in maxim 4 saptamani!. Ex: Vreau sa stiu ce sa fac in viata. Vreau sa fac un site pe care sa vand pantofi in 2 saptamani de azi. Vreau sa slabesc 5 kg intr-o luna. Vreau sa pot sa invat chitara in 4 saptamani. Vreau sa invat bazele limbii spaniole. Vreau sa am o strategie de cariera. Poate sa fie nivelul 1 sau nivelul 3. Sistemul National de Mentorat StartEvo nu ii poate ajuta insa pe cei care nu au Motivatie si dorinta de evolutie personala. Motivatia este MUSAI!

Pas #2. ECHIPA.

Iti gasesti un prieten/coleg/amic/tovaras, cu aceleasi valori, cu acelasi vis si cu aceiasi determinare sa faceti ceva in directia atingerii visului. Este ca mersul la sala. Daca te duci singur, ai sanse maxime sa abandonezi. Daca mergeti doi, o sa va trageti unul pe altul si rata de succes creste surprinzator
In echipa de 2 oameni ai sanse mai mici sa renunti!

Pas #3. APLICI LA UN MENTOR DIN LISTA.

Completati formularul ! Vezi lista de mentori disponibili (la acest proiect pilot sunt 23). Gaseste unul care te-ar putea ajuta si aplica. Spune-le ce vreti sa faceti, dati motivatiile necesare. Fiti seriosi.

Pas #4. MENTORII VA ACCEPTA.

Sau nu. Tine de voi

Pas #5. DONATI 5 eur.

Dupa ce mentorul la care ati aplicat va accepta echipa, va trebui sa donati fiecare din voi 2 cate 5 eur, folositi INTEGRALI pentru a ajuta copii bolnavi de cancer in stadii terminale. Vezi aici ce am facut anii trecuti pentru ei.
De ce va punem sa donati bani? Pentru ca e demonstrat stiintific ca lucrurile gratuite nu au valoare pentru oameni. Trainingurile gratuite pe care le fac firmele au o rata de retentie minuscula. Dar daca firma ar plati 95% si angajatul 5%, rata de retentie creste dramatic. Si in plus este bine sa faci bine unor copii amarati. Deci, daca vreti sa primiti un mentor, e musai sa donati!
Ce am facut pentru copii bolnavi de cancer in stadii terminale anii trecuti

Pas #6. CONTACT

Toti 3 sunteti pusi in contact. Mentorul va va spune locul si data intalniri (daca nu se poate face2face, atunci va puteti intalni online).

Pas #7. INTALNIRILE

Dupa o saptamana va reuniti in aceiasi formula. Daca totul e ok, masurati progresele, mergeti mai departe. Fiecare sesiune de sedinte dureaza 4 sedinte (corespunzatoare a 4 saptamani). Daca nu va faceti temele, chiuliti, abandonati, mentorul spune in orice moment stop joc. Nu este tolerat trasul matei de coada cand este vorba de viitorul vostru sau de respectat mentorul care vrea sa va ajute gratuit 🙂

Pas #8. FEEDBACK

Terminati cele 4 sesiuni de mentorat si dati feedback mentorului si el voua.

Pas #9. MAI VRETI?

Daca mai doriti alte 4 sesiuni, reluati de la pasul #3. Tine mai ales de mentori, daca au timp si disponibilitate.

Pas #10. RECOMANDATI

Daca v-a fost de folos aceasta experienta, recomandati la alti 3 prieteni de-ai vostrii sa participe in Proiectul StartEvo. Daca nu v-a fost de folos, spuneti-ne ce sa facem sa il imbunatatim. De fapt, spuneti-ne ce sa facem ca sa il imbunatatim si daca il vedeti folositor, ca si noi vrem sa evoluam accelerat 🙂

 

CLICK AICI SA VEZI LISTA MENTORILOR

 

CE MAI ASTEPTI? APLICA AICI!