0
(0)

Bryan Jardine este american, dar in ultimii 15 ani a trait la noi in tara la Wolf Theis. Romania a reusit sa-i ofere multe oportunitati. Pentru cei care sunt la inceput ne spune cateva cuvinte de incurajare si cateva sfaturi.

Trecutul este oarecum neconventional, in sensul ca in loc sa urmeze imediat dupa liceu Facultatea, si-a luat un an liber, inainte de a lua decizia de a urma Facultatea de Drept, pentru a se face avocat, si a folosit acel timp avand un job interesant, dar care nu neaparat l-a ajutat in cariera. Si-a dat demisia pentru a merge pentru 6 luni la surf, in Brazilia, cu un prieten, asta inainte de a intra la Facultate.

“Este important in viata unui tanar sa lasi sa intervina astfel de pauze, pentru a-ti da seama ceea ce vrei si sa-ti urmezi arii de interes de care esti pasionat.”

I-a placut foarte mult cand a inceput Facultatea de Drept, din Los Angeles, California, unde si-a petrecut destul de mult timp, pe langa invatat, pe plaja si din nou ne spune ca este important sa mai ai si alte interese, pe langa cele de baza.

Dupa absolvirea Facultatii, a lucrat la o firma importanta de avocatura, pe procese, o experienta interesanta, dar dupa 4 ani si-a dat seama ca nu era ceea ce i se potrivea pentru cariera sa, desi din punct de vedere al prestigiului adus si chiar si din punct de vedere financiar, a fost o firma buna, un job bun.

Intotdeauna a considerat ca nu trebuie sa alergi dupa un job bine platit unde te simti mizerabil, “daca te simti mizerabil, nu face sens sa continui, trebuie sa alegi lucruri de care esti pasionat, asa cum spunea si scriitorul american din anii ’60, Joseph Campbell, “Urmeaza-ti fericirea”. Ideea este ca daca iti urmezi pasiunea si faci ceea ce iti place recompensele vor veni in mod natural, pentru ca esti bun in ceea ce faci.”

Multi dintre colegii lui au ramas in job-uri in care nu erau fericiti, care ii recompensa financiar, dar care din punct de vedere emotional si spiritual erau pierduti.

Dupa ce-i 4 ani, a inceput un job cu inca 2 prieteni si pentru 2 ani a castigat mai putin bani si a facut lucruri mai putin interesante, asa ca a decis sa faca ceva complet diferit.

“Multi oameni ar fi zis ca acel moment din cariera mea era venit prea tarziu, aveam 32 ani.” A luat o decizie importanta, sa plece International, iar in primul an deci nu a facut multi bani, a fost important ca a fost plecat,ca a castigat experienta. Un al indemn pe care ni-l da “Daca ai oportunitatea sa faci munca voluntara, s-ar putea sa nu fie imediat rasplatita in sens financiar pe termen scurt, dar poti castiga experienta si capabilitatea de a te diferentia de altii, ceea ce te poate ajuta sa-ti continui cariera pe o cale ce este poate mai interesanta si lucrativa pentru tine”.

Dupa ce a facut munca voluntara pentru un proiect in Romania, a fost abordat de un birou de avocatura interesat sa-si deschida un birou aici, si un lucru a condus catre altul. A dezvoltat o firma care a crescut de la an la an, de asemenea el a fost Managing Partner la 3 firme diferite de Avocatura, aici in Romania. In prezent este Managing Partner la Wolf Theis si Asociatii.

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?