Craciun Special

Copiii cu boli incurabile merita un Craciun Special.

De vreo 4 ani incoace imi bat la cap familia, rudele, prietenii, colegii, cunostintele vecinii si chiar pe cei pe care ii cunosc pentru prima oara, sa doneze ceva, cuiva.

 

Facem asta din 2007. Noi am gasit in listele Fundatiei MobilMed copii bolnavi de cancer in stadii terminale sau cu boli incurabile si ne-am organizat sa le ducem cadouri. Anul acesta din pacate fundatia nu mai exista, dar o parte din copiii au fost preluati de Fundatia Hospice Casa Sperantei si vom initia actiunea Craciun Special pentru copiii si familiile lor din lista lor. In total 47 de copii – 38 familii.

 

De la inceputul lunii si pana cel tarziu pe data de 16 decembrie incepem sa strangem lucruri. ORICE. Haine, incaltaminte, jucarii, carti, caiete, calculatoare, componente calculator, pesti, papagali, creioane, pixuri, acuarele, coli de hartie, covorase, perdele, paturi, plapumi, tigai, cratite, zahar, faina, ulei, malai, orez, pasta de tomate, paste, lapte, cozonac, dulciuri pentru copii, sucuri naturale, etc. pana si pungi goale ne sunt utile.

 

In week-end-ul 17-18 dec. vom pregati cadourile. In perioada 19 – 23 decembrie echipe de voluntari, costumati in Mos Craciun vor merge acasa la copii sa le ofere cadourile. Desi cautam echipe de voluntari 🙂

 

TOTI CEI CARE DORESC SA SPRIJINE ACTIUNEA FINANCIAR SAU MATERIAL, II ROG SA NE CONTACTEZE LA go@startevo.com – subiect Craciun Special.