Apel Umanitar – Tratament China

Breast-Cancer

Apel Umanitar – Tratament China

 

Dragii nostri,

Va solicitam sprijinul pentru a readuce speranta in casa si in sufletul unei familii minunate care are nevoie de implicarea noastra. Dna Maria a trecut prin incercari grele in ultima perioada, desi avea visuri mari si relativ simple, alaturi de sotul sau sa-si intemeieze o familie, sa aiba copii. Din pacate lucrurile nu au stat asa, neputand stapani problemele de sanatate. Iata mai jos povestea ei.

Nume pacient: Dna Maria

Anul nasterii: 1968

Ultimul Diagnostic: fibroadenom mamar cu microcalcificări , pulverulente incluse – BIRADS 5.

In anul 2007 dupa o ecografie care constata un chist ovarian drept de 3,5 cm, urmeaza un  un control la Endocrinologie unde i-a fost recomandat un tratament hormonal in urma caruia chistul in loc sa se diminueze ajunge dupa 2 ani la cca 9 cm si mai apare un alt chist de 2 cm in partea stanga.

In anul 2009 in luna Feb. pentru indepartarea chisturilor are loc o Hysterectomie partiala cu  ovarectomie totala dreapta si partiala stanga la clinica Gynecoland -Bucuresti.

Cu ocazia interventiei in urma unei sono-elastografii bilaterale se constata 2 formatiuni suspect-tumorale la sanul stang si 6 la sanul drept cu dimensiuni de la cativa microni pana la 1,2 mm.

In urma biopsiei efectuate se constata caracterul benign al acestora. Avand in vedere dificultatea interventiei suportate, nu se recomanda atunci  nici o interventie si pe formatiunile descoperite.

In timpul anesteziei generale apar stopuri cardio-respiratorii urmate de resuscitare, stopuri generate cel mai probabil de o malformatie congenitala a venelor (fistule arterio-venoase) , care fac ca sangele venos sa poata intra in contact cu sangele arterial.

In urma mai multor ecografii la sanul stang  intre anii 2012-2014 , se constata ca una din formatiuni a evoluat pana la 2 cm dar nu se recomanda atunci biopsie , avand in vedere riscurile implicate.

In Dec 2014 , in urma unei noi  ecografii, primeste recomandarea efectuarii unei punctii de urgenta, dar avand in vedere noile dimensiuni ale tumorii ( 4x2x1,6 cm) si antecedentele fistulelor congenitale, nu se mai recomanda si  interventia chirurgicala decat dupa reducerea tumorii la sub 2,5 cm , avand in vedere apropierea de inima a locului interventiei.

Se recomanda incepand de atunci o dieta stricta de detoxifiere si cautarea unor solutii alternative de tratament.

In  martie 2015, afland de rezultatele deosebite ale Grupului de Spitale Acibadem din Turcia pe afectiuni asemanatoare, planificam o calatorie medicala care a inclus o consultatie la Istambul si o cura de detoxifiere accelerata in Bodrum menite sa reduca dimensiunile tumorii principale.

Opinia exprimata in cadrul consultatiei coincide cu rezultatele primite anterior subliniind ca o interventie imediata la aceasta dimensiune a tumorii (4 cm), avand in vedere antecedentele medicale ar echivala cu o crima pentru medicul care si-ar asuma raspunderea, drept pentru care recomanda un regim alimentar foarte strict de cateva luni si tratament de imunizare inaintea operatiei.

In luna septembrie 2015 constatam o evolutie accelerata a tumorii pe sanul stang  si retractia tesutului subcutanat care devine vizibila. Sonoelastodrafia din 11 sept 2015 efectuata la clinica Medsana evidentiaza o posibila antrenare a fasciei in cadrul tumorii.

Dupa o cercetare a posibilitatilor de tratament ale unor cazuri asemanatoare in clinici din Germania, Italia Spania si China care puteau oferi si evidentele unor cazuri rezolvate, singura oferta de tratament ale unor forme medii de tumori  fara interventie chirurgicala a fost Zhongfang Red Cross International Hospital din China.

Spital ales pentru  tratament : Spitalul Internațional de Cruce Roșie Zhongfang

                                                 Haihua City, provincia Hunan , China

Costul estimat : 38300 EUR

Costurile vor include:

  1. a) transport pacient + companion

b ) Tratament supravegheat / cazare / masa in spital: 3 luni :

  • Medicatie , infuzii de plante , preparate injectabile locale hypertermie antitumorale
  • energie de echilibrare QI ; acupunctura ; terapie de masaj , reechilibrare compozitie sange .
  • Reechilibrarea Compozitie / sânge toxic / circuit de limfatic
  • Analiza exploratorie săptămânala pentru a monitoriza progresul tratamentului
  • Analiza imagistica
  • Evaluare psihologică în timpul tratamentului
  1. c) tratament ambulatoriu suplimentar: 3 luni cu medicamente, infuzii, injecții

d ) Evaluarea și tratament impotriva recidivei

ASADAR, avem nevoie de implicarea voastra. Cei care doresc sa sustina acest caz sunt rugati sa ne scrie pe adresa go@startevo.com, cu subiectul Dna Maria – Tratament China.

Multumim!