FAQ

Ce este StartEvo?
Suntem un furnizor de INSPIRATIE. Vrem sa ajutam pe cat mai multi romani sa fie cat mai inspirati, ca sa evolueze accelerat si sa reuseasca sa isi atinga visele.
Este un proiect, pe care l-am facut ca un hobby, ca sa ne ajutam prietenii si cunoscutii sa le fie mai bine in viata, sa fie inspirati, motivati, optimisti si veseli.

Ce avantaje am daca v-as baga in seama?
1. o sa te inspiram. Filmam deja oameni care au reusit in viata si majoritatea din ei au plecat de jos, s-au zbatut, au muncit, au fost ca niste pitbuli. Au avut dorinta sa evolueze. Si acum e normal sa impartaseasca si ei cu restul secretele succeselor lor.
2. iti dam informatii utile, care te vor ajuta sa evoluezi accelerat
3. ne poti cere un sfat gratuit. Si cum noi nu suntem niste super-meseriasi in toate domeniile de activitate, cateodata o sa iti facilitam intalniri cu VIP-uri din ro pe care ii cunoastem, ca sa te ajute ei cu un sfat. Si crede-ne, o astfel de intalnire cu un guru iti poate schimba viata!
4. ai acces la SISTEMUL NATIONAL DE MENTORAT STARTEVO 😉

StartEvo este gratuit?
DA. In schimb, te rugam sa ne arati aprecierea ta: da-ne like, comenteaza, impartaseste cu prietenii ce ai vazut aici. Implica-te si devino chiar tu insuti o sursa de inspiratie pentru cei dragi tie!

Ce presupune Evolutie Personala Accelerata?
Evolutia Personala Accelerata este o idee pe care am testat-o pe pielea noastra si am vazut ca functioneaza foarte bine ca sa evoluezi accelerat. Trebuie sa iti gasesti pe cineva (din cunoscuti de preferinta), care sa vrea sa va impulsionati reciproc. Asta presupune sa aveti obiective si determinare relativ comuna. Si sa va trageti unul pe altul, ca sa iesiti din zona de confort/lene si sa evoluati.

Idea este simpla. Vei obtine mai multe de la viata daca ai o cunostinta cu care sa te impulsionezi tot timpul! Sau sa faci schimbi de informatii.

Este ca mersul la sala. Cand mai mergi cu cineva, ai sanse mult mai mari sa nu renunti. In plus, invatati mai mult unul de la altul. Citeste tot Manifestul StartEvo aici.

Cui se adreseaza aceasta idee:

– celor care vor un sut in fund sa se apuce de treaba (si mai ales sa se tina).

– celor care vor sa impartaseasca know-how, greseli, succese, relatii personale,  etc.

– celor care vor si una si alta 🙂

Ce trebuie sa faci:

Pas #0: Constientizeaza ca TU esti cea mai mare piedica in calea atingerii obiectivelor tale. Tu si nimeni altcineva. Nu guvernul, nu Basescu, nu bunica, nu seful tau, nu vecina de la 3, nu profesorii sau altcineva. TU!

Pas #1. Gaseste-ti un coechipier. Ai un prieten cu interese comune? Suna-l acum si intreaba-l daca vrea.

Pas #2 (optional). Anunta-ne ca ai format o echipa. Click aici.

Pas #3. Vorbiti zilnic intre voi. Motivati-va. Trageti unul de altul. Impartasiti-va descoperirile. In mod constant.

Pas #4. Daca vreti, impartasiti experientele prin care treceti cu ceilalti. Fie ca reusiti/nu, tot evoluati! 🙂

 

Trebuie sa imi fac un cont undeva?
Nu. Poti sa fii inspirat si sa evoluezi accelerat fara sa mai ai tangenta cu noi. E suficient ca stii ce trebuie sa faci si faci. Dar ne-ar place sa ne tii la curent cu evolutia ta. Si eventual, sa ii ajuti si pe altii sa evolueze, de pe comunitatea noastra sau aiurea. Cum ziceam, vrem sa ajutam oamenii sa se simta mai bine, sa fie inspirati, sa vada ca se poate. Si networkingul, feedbackul ajuta la corectarea greselilor.

Trebuie sa scriu proiectul meu secret/visul meu?
NU. Nu trebuie sa ne impartasesti visul tau. Unii din noi vor sa dea drumul la o idee de business inovatoare si nu vor sa zica lumii ce au in cap. Sau altii vor sa invete sa croseteze spaghete. In schimb, e important sa zici unei singure persoane – coechipierul tau.