0
(0)

Recunosc, ne-a luat valul. ­čÖé De 3 saptamani de cand am inceput serios StartEvo, ne-a luat valul. Adica am primit atat de multe felicitari pentru acest proiectel, incat am alocat din ce in ce mai mult timp.

Si am vazut cum eforturile noastre sunt rasplatite de multumirile oamenilor. Faptul ca ii/va putem ajuta ne da o energie foarte mare. Credem ca e chiar adevarat treaba aia cu karma pozitiva, ca atunci cand ajuti pe cineva, ti se intoarce inzecit. Asta am vazut-o pe pielea noastra in majoritatea cazurilor (intradevar, mai este o vorba antagonica, ceva cu facerea de bine e ceva legat de mame, dar asta e intr-un procentaj infim ­čśŤ )

Si cum aceasta idee StartEvo o imbunatatim constant, astfel incat sa ajutam cat mai multi oameni sa fie inspirati, azi am fost inspirati sa ne identificam clar misiunea noastra:

Suntem FURNIZORI DE INSPIRATIE.

Si tot ce facem noi se invarte in jurul acestei idei: furnizarea de inspiratie, care sa te ajute sa evoluezi mai repede, accelerat.

– filmam pentru voi persoane care sunt sursa de inspiratie
– va dam in fiecare zi sfaturi interesante, de la persoane destepte, care stiu ce vorbesc
– o sa va dam diverse alte surse de inspiratie in curand ­čśë
– va dam sfaturi (noi si cei mult mai destepti decat noi, care au agreat sa va ajute sa fiti inspirati
– va dam feedback pe CV

VREM sa fiti inspirati. VREM sa fiti inspirati sa va luptati sa va atingeti visele. Sa fiti impliniti. Sa va umplem de energie. Sa va aducem la nivelul superior.:)

Asa ca facem si noi ce credem de cuvinta sa va ajutam. Ce ne duce capul ­čÖé Daca aveti sugestii, suntem aici pentru voi. Spuneti-ne si vedem pe care le punem in practica ­čÖé Spune-ne cum te putem ajuta mai mult. Sa iti furnizam mai multa inspiratie ­čÖé

 

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. ­čÖé

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review ­čÖé

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?