Ideea!

STARTEVO = INSPIRATIE

Salutare cititorule. Te regasesti in cel putin una din urmatoarele afirmatii?

“Vreau sa stiu ce sa fac ca sa REUSESC in viata.
Vreau sa stiu ce sa fac sa REUSESC in anumite proiecte personale.

Vreau mai multe de la viata!
Vreau mai multi bani!
Vreau sa fiu stimat de ceilalti.
Vreau sa imi depasesc conditia.
Vreau sa cresc personal.
Vreau sa fiu o persoana mult mai buna in ceea ce fac.

Si ca sa imi indeplinesc visurile de mai sus am nevoie de IDEI si INSPIRATIE. Eventual si de un sut in fund ca sa ma apuc de treaba. Si eventual de ajutor sa ma tin de treaba, sa nu abandonez pe parcurs.

Da, vreau sa evoluez. Cine ma poate ajuta?”

STARTEVO te poate ajuta prin 3 modalitati!

#1. FORTA EXEMPLULUI.
Iti aducem povestile a multor oameni de succes din Romania, care au plecat, la fel ca tine de jos, si au ajuns sus. Au avut ambitie, nu s-au dat batuti. Au demonstrat ceva. Merita sa inveti de la ei. Ii filmam + organizam intalniri face2face cu ei. Toti vor sa ajute romanii sa evolueze, asa ca nu pierdeti ocazia. Ar fi pacat.

#2. SISTEMUL NATIONAL DE MENTORAT STARTEVO
Unii oameni nu stiu ce sa faca in viata. Altii stiu ce ar putea face, dar nu au MOTIVATIA necesara. Altii stiu ce vor, au si motivatie, dar nu stiu exact ce sa faca. Sistemul National de Mentorat StartEvo va adresa mai ales ultima problema. Este un sistem care ajuta efectiv oamenii sa evolueze. Click aici sa il accesezi!

#3. VOLUNTARIAT STARTEVO
Vrei sa cunosti oameni noi WOW? Sa iti cresti lista de cunostinte? Sa fii implicat in cel mai cool proiect din Romania? Sa ajuti oamenii? Dar sa te ajuti si pe tine?

 

De ce StartEvo? Pentru ca cei care vor sa faca ceva pozitiv in Romania sunt foarte putini. Majoritatea se plang si asteapta ajutor. Majoritatea cred ca in Romania nu ai nici o sansa fara bani si fara pile. Majoritatea prefera sa se planga decat sa faca ceva.

Noi la StartEvo ne-am saturat de aceasta abordare pasiva si depresiva a vietii. Si facem ceva sa schimbam lucrurile pentru acei care au nevoie de ajutor.

Citeste aici Manifestul si Filozofia noastra.

StartEvo. Furnizor de inspiratie