Te INSPIRAM sa lupti pentru visurile tale.

Bogdan Enoiu @StartEvo: Sa nu te lasi batut niciodata.

Published on August 29th, 2011 by

Bogdan Enoiu, omul din fruntea McCann Erickson, una din cele mai tari agentii de la noi din tara (daca nu cumva cea mai tare:)) ne-a acordat cateva minute sa ne spuna reteta lui pentru succes. L-am prins cand a iesit de la un client (Vodafone) si pentru ca era pe fuga (ca intotdeauna de altfel) am montat trepiedul si l-am filmat direct pe spatiul verde, langa bulevard :).

Pe Bogdan il stim de multi ani si intotdeauna a fost super ok si mi-a placut rezultatul muncii lui. De aceea am zis sa il filmam 🙂

Sa faci totul cu placere, sa nu fii incrancenat, sa crezi in steaua ta. Asta ti-o dau cei 7 ani de-acasa si mediul in care te formezi.
Sa nu te lasi batut niciodata. Aici te ajuta sportul.

Viata este un ciclu de infrangeri si victorii care nu se termina niciodata.

Indiferent de meseria care o practici, trebuie sa o faci cu pasiune – nu exista sa nu vina rezultate. Si pe urma multumirea de sine, bani si asa mai departe.

Imi plac oamenii care se poarta frumos cu alti oameni, indiferent de pozitia pe scara sociala. Vezi caracterul oamenilor cum se poarta cu cei mai mici ca ei, nu cu cei mai mari ca tine.

Mi-a placut “Enzo sau arta de a conduce pe ploaie”. Ceea ce ai de demonstrat este intotdeauna inaintea ta. Priveste intotdeauna inainte si sa nu te culci pe lauri.

Ti-a placut? Citeste si:


Iti place pagina? Click aici sa ii dai SHARE!

Taguri:, , , ,

Comments Closed

Comments are closed.

Parteneri inspirationali

(afisati aleator)

Telekom

Digi
Gadgetway


Editura Corint


Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale


Bucharest Science Festival
OMV Petrom


Humanitas Junior

eMag


Astroclubul Bucuresti

Stiinta si Tehnica


Farmaciile Richter


Editura Arthur


Ți-ai făcut cont pe Kidibot?