Despre noi

  • Asociatia StartEvo s-a infiintat in 2011, dar avem activitate din 2007.
  • Suntem asociatia cu cea mai mare sustinere de VIP-uri din Romania si din strainatate! Peste 120.
  • Noi inspiram romanii sa lupte mai mult pentru visurile lor
  • Am castigat Locul II la Webstock 2011 si titlul de “Start-up-ul online al anului 2011”
  • Avem peste 100 de bloggeri sustinatori
  • Ne sustin activitatea in mod activ cei mai mari publisheri: Libertatea, Evz, Romania Libera, Realitatea, RTV, Cancan, Click, Forbes, 9am, BestJobs, 121.ro, si altii…
  • Ce am facut pana acum:

–Am filmat peste 120 de povesti de succes
–Am facut evenimente motivationale in licee si facultati la nivel national: Bucuresti, Ploiesti, Targu-Jiu, Moreni, Targoviste, Sibiu, Brasov.
–Am creat primul Sistem National de Mentorat, cu cea mai mare concentratie de mentori VIP din Romania: Silviu Hotaran, Monica Tatoiu, Liviu Mihaiu, Niels Schnecker, Mircea Toma, Dana Sota, Calin Goia, etc..
–Am creat  platforma Bursele StartEvo, unde inca din luna Februarie 2013 am acordat Burse de 30 euro net/luna celor mai ambitiosi copii din 17 centre de invatamant din tara: Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Iasi, Moreni, Targoviste, Targu-Jiu (inclusiv Orfelinatul Pinochio si Centrele de Plasament de Tip Apartament din Sectorul 3)
–De 6 ani organizam actiunea Craciun Special (strangere si distribuire donatii copiilor bolnavi de cancer in stadii terminale, copiilor din plasament Sector 3 copiilor cu dizabilitati din Sectorul 2, altor copii care ne solicita sprijinul)
–Am organizat Topul Romanilor Inspirationali StartEvo, pe baza voturilor primite la nivel national de peste 3000 de romani votati!

Din Septembrie 2013 am semnat parteneriat cu Primaria Sectorului 1 pentru a realiza cel mai mare proiect educational informal din Romania – EVO1, Sectorul 1 evolueaza!
StartEvo este marca inregistrata la OSIM.

certificat-startevo-osim

Despre fondatori

Constantin “Noro” Ferseta
Iulian Craciun
Alina Ferseta

Constantin “Noro” Ferseta

Constantin "Noro" FersetaSunt antreprenor online, fondator Ferseta e-Consulting Cabinet, cu 12 ani experienta in e-marketing.

Clienti din Romania si globali: Coca-Cola, Unilever, UPC, Volksbank, Iveco, Arctic, Universal, Sprint Curier, Amraz Romania, Neogen, Classliving, Simplus, George Butunoiu, NYHistory, Open House New York, Remedi, si multi altii

Am ajutat de-a lungul timpului multi oameni sa isi constientizeze limitele si sa incerce sa le depaseasca.Pentru ca de noi depinde sa ne facem viata mai frumoasa.

Scopul nostru este sa ajutam cat mai multi oameni sa fie inspirati, sa isi urmeze visurile. Sa puna osul la munca si sa se inarmeze cu ambitie si determinare, pentru ca este foarte greu sa reusesti in ceea ce iti propui. De aceea filmam oameni care au facut ceva in viata si de la care puteti sa invatati.

 

 

Iulian Craciun

iulian_craciunSunt o persoana cu handicap major. Ma deplasez intr-un scaun cu rotile. Si sunt fondatorul unei companii care are clienti precum Automobile Bavaria, Steaua Bucuresti, George Butunoiu, Romantic Travel, etc. Si am reusit ca plecand de la zero sa ajung departe, am familia mea si prietenii.

Unii oameni se mira cum de eu mai pot sa zambesc. Sau cum de mai pot sa muncesc. Sau cum pot sa reusesc cea ce imi propun. Nu e usor. Dar nu ma dau batut. Pentru ca vreau sa merg mai departe

Daca eu pot, oricine poate.

Tine doar de tine sa reusesti!

 

 

 

 

 

Alina Ferseta

alina fersetaNu am suportat niciodata sa mi se zica “NU SE POATE”. Multi imi ziceau “Nu esti in stare de nimic!” si nu credeau ca o sa pot face ceva in viata.

Mi se zicea ca maximul pe care il pot atinge este sa devin invatatoare intr-un orasel de provincie. Am refuzat sa urmez Liceul Pedagogic si am facut Informatica alaturi de cei am destepti colegi din Gorj, olimpici nationali si internationali la Matemantica, Informatica, Fizica, Filozofie. Fiecare zi alaturi de ei m-a determinat sa vreau mai mult si sa cred ca SE POATE. Fiecare NU l-am transformat in DA. Am invatat sa nu imi pese de ceea ce cred altii. Am invatat ca eu sunt puternica, si pot sa imi ating orice obiectiv imi propun.

Am lucrat 8 ani in banking, ca om de marketing si PR, la una dintre cele mai mari banci din Romania. Sunt mama a doi baieti si sotie. Sunt un om care a plecat de jos si a reusit.

De fiecare data cand mi-a aparut o bariera in fata, am spulberat-o. Cred ca “Sky is not the limit” si depinde de mine sa reusesc, sa cresc, sa fiu fericita. Si de ani de zile ajut si pe altii sa isi constientizeze puterea din interior. Pentru ca fiecare suntem mai puternici decat credem!