5
(1)

“O sa intru la facultate!” “O sa intru la facultate!” “O sa intru la facultate!” “O sa intru la facultate!” “O sa intru la facultate!” …

Se zice ca daca repeti de prea multe ori un lucru, chiar ajungi sa il crezi. Eu repetam la infinit acest timp de mantre cand eram la liceu (pe vremea cand intrarea la facultate era ceva cu adevarat greu, cand erau cativa insi pe loc). Si am avut succes. Pentru ca am dezvoltat o gandire pozitiva, ignorand prin antrenament lucrurile negative. Astfel am castigat incredere in mine, am redus nivelul de stres, mi-am imbunatatit conditiile de invatare si … chiar a mers.:)

Sunt multi oameni care au o credinta nestramutata ca vor reusi in ceea ce isi propun. Pentru ei este adevarul absolut, mecca, adevar imuabil. Acesti oameni simt ca sunt ca un fluture de noapte care este atras de un bec. Au chiar o anumita fervoare religioasa cand e vorba de succesul lor. O sa iasa! O sa reusesc. O sa ma descurc. O sa fie bine. Hei, chiar si noi suntem printre acei oameni 🙂 Aceasta determinare mentala poti sa o ai din surse externe sau poti sa te programezi singur sa o ai!

Creierul nostru are puteri nebanuite inca. Partea buna este ca unele lucruri cat de cat au fost demonstrate si atunci se pot folosi in mod logic de catre noi astfel incat sa evoluam personal mai repede in directia dorita. Placebo este unul dintre ele

Gandirea pozitiva ajuta. Sunt nenumarate studii care o demonstreaza. Atunci, daca vrei sa ai sanse mai mari sa reusesti intr-o anumita directie, conteaza sa iti creezi propria zona de placebo, antrenandu-ti creierul sa creada ca esti cel mai tare din parcare, sau ca o sa te faci bine daca esti bolnav, sau ca o sa reusesti ce iti propui.

Logic vorbind, este o spalare pe creier. Dar functioneaza!!! Daca tu o sa fi mult mai puternic si o sa te simti mult mai bine, de ce sa nu apelezi la aceasta gandire pozitiva? Poti sa o faci! Sau nu poti sa o faci. Oricare din variante ar fi, ai dreptate. Asa ca mai bine ALEGE CONSTIENT sa crezi lucruri pozitive care sa iti dea energie si forta sa treci peste greutati.

Vor fi oameni care iti vor spune ca esti prost, ca nu se poate, ca visezi. F*CK THEM!!!! Tu esti cea mai importanta persoana din lume. Trebuie sa ai forta sa nu iti pese ceea ce zic. Tu trebuie sa ai forta sa apesi un buton la tine in bibilica pe care sa scrie “EU CRED IN MINE. EU CRED CA POT!”. Trebuie sa ai forta sa te pui singur in dispozitia de invingator.

Sunt multe de povestit pe aceasta tema “Forta Gandirii Pozitive”- la urmatoarea intalnire StartEvo 🙂 Pana atunci, credeti in voi ORBESTE!

Later edit: Vedeti ca mai sunt oameni care se pacalesc singuri. Adica se spala pe creier, zic ca o sa reuseasca intr-un domeniu, dar NU mai fac nimic in acea directie, pentru ca deja s-au convins ca o sa le iasa fara munca. Mare greseala 🙂

 

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 5 / 5. Numar voturi: 1

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?