Te INSPIRAM sa lupti pentru visurile tale.

Tu ce vinzi?

Published on July 23rd, 2011 by

Toti vindem ceva.Tu ce vinzi? Ce stii sa faci? Pentru ce motiv ar avea nevoie de tine un necunoscut (economic vorbind)?

Esti un instalator foarte bun si de incredere? Esti un project manager foarte bun? Esti un bun vanzator de imobiliare? Sau esti expert in e-marketing. Sau vanzator de rosii in piata? Esti expert in a muta documente din stanga in dreapta biroului? Esti procuror? Sau esti baiatu’ bun la toate?

La ce esti bun? Si mai important, esti de incredere? Prietenii tai te recomanda altor prieteni de-ai lor ca fiind cel mai bun pe domeniul X si le recomanda sa lucreze cu tine? Sau le e rusine si se abtin, pentru ca stiu ca s-ar putea sa le dai teapa clientilor, sa nu fie fericiti si sa isi faca rau cu mana lor? Sau habar nu au cu ce te ocupi sau daca esti bun la treaba respectiva?

Prietenii tai te recomanda? Daca DA, deja esti deja calificat sa poti sa iti cresti reteaua de pile cunostinte si relatii. Daca NU, pune-ti intrebarea de ce nu? Pentru ca nu meriti? Sau pentru ca nu stiu ca tu te ocupi de acel domeniu, ca nu iti faci putina promovare printre tovarasi.

Stiu, sunt o gramada de intrebari. Dar am vazut din experienta ca ajuta sa pui intrebari de genul asta, chiar daca raspunsurile nu sunt intotdeauna cele mai bune. Primul pas in imbunatatire si in evolutie personala este CONSTIENTIZAREA PROBLEMEI. Sigur avem toti prieteni care au brandul personal imbunatatibil. Puneti-le si lor aceste intrebari, daca vreti sa ii ajutati.

Asigura-te ca esti recomandat. Tine de tine sa iti imbunatatesti procentajul 🙂 Doar asa o sa poti evolua profesional 😉 Bafta la imbunatatirea brandului personal.

 

Ti-a placut? Citeste si:


Iti place pagina? Click aici sa ii dai SHARE!

Taguri:, , , , , , , , , ,

Comments Closed

Comments are closed.

Parteneri inspirationali

(afisati aleator)
OMV Petrom

Farmaciile RichterMinisterul Comunicatiilor si Societatii Informationale


Editura Arthur


Telekom


Bucharest Science Festival

Editura Corint

Astroclubul Bucuresti

Stiinta si Tehnica


Digi


eMag


Humanitas Junior


GadgetwayȚi-ai făcut cont pe Kidibot?