Te INSPIRAM sa lupti pentru visurile tale.

Succesul peste noapte de obicei dureaza 15 ani

Published on March 29th, 2013 by

Am un prieten care spune lucrul acesta. Si are dreptate (in foarte mare parte). Exista o inertie in a adopta lucrurile, in a lua decizii si in a-ti forma o parere despre ceva/cineva.

Basic RGB

Decizia de cumparare a unui frigider dureaza in medie 6 luni. Adica timpul de cand apare nevoia pana cand ai efectiv frigiderul in casa. De obicei nu este o decizie de impuls.
Cand femeile vad o pereche de pantofi care musai trebuie sa ii aiba, pe langa celelalte 100 de perechi, decizia de cumparare dureaza 10 minute. Clar, decizie de impuls.
Un telefon mobil, aproximativ o luna.
Pentru o vacanta, poate sa dureze tot cateva luni. Si tot asa….

Imaginati-va ca respectivii care vand aceste produse cu durata mai mare de decizie, pana tu, cumparator, faci efectiv achizitia, trebuie sa depuna un efort consistent in timp. Trebuie sa aplice tactica picaturii chinezesti. Sa fie acolo, pe “radarul” consumatorului. Si, daca sunt suficient de persistenti si constanti in timp si reusesc sa il convinga, e doar o chestiune de statistica si de timp pana cand respectivii vor cumpara.

In facultate aveam un coleg care “baga fise” la fete. Pur si simplu nu se lasa, si desi stia ca unele erau inabordabile pentru cei ca el (nici frumos, nici bogat), facea lucrul acesta cu obstinenta. Evident, ca era o persoana foarte placuta de sexul feminin. Si acum este un vanzator de cariera in industria auto, ducand “bagatul de fise” la un nou nivel.

Faptul ca NU SE DADEA BATUT il ajuta enorm. Pentru ca stia ca isi imbunatateste sansele. Stia ca statistic trebuia sa vorbeasca cu X oameni, iar din acestia y% sigur cumparau. Erau numere.

Toti vindem ceva. Unii timpul, altii cunostintele, altii produse sau servicii. Daca nu reusim sa ne vindem repede ce avem de vandut nu trebuie sa abandonam. Trebuie sa gasim explicatii LOGICE si solutii la fel de LOGICE. Si sa nu ne dam batuti, pentru ca pana la urma, statistic vorbind, o sa avem succes 😉

Succes la bagat fise!

Ti-a placut? Citeste si:


Iti place pagina? Click aici sa ii dai SHARE!

Taguri:, , , , , ,

Comments Closed

Comments are closed.

Parteneri inspirationali

(afisati aleator)

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale


OMV Petrom


Astroclubul Bucuresti


Stiinta si Tehnica


Farmaciile Richter


Bucharest Science Festival


eMag

Editura Arthur


Gadgetway


Editura Corint


Humanitas JuniorȚi-ai făcut cont pe Kidibot?