Te INSPIRAM sa lupti pentru visurile tale.

StartEvo a trimis 20 de fani la cursul de baza SILVA

Published on February 28th, 2012 by

Acest weekend a fost foarte interesant si util pentru noi. Am invatat nivelul de baza la o tehnica de relaxare, gandire pozitiva si evolutie personala, numita metoda SILVA (dupa creatorul ei, Jose Silva, care a trait acum 100 de ani).

Cursul de Silva a durat 2 zile intregi, la cladirea Agrovet, din cartierul aviatiei, de la ora 9 la 19 si a fost un punct de inflexiune pentru majoritatea dintre noi. 🙂 Tot o sa va povestesc ce am invatat acolo, ca sa va ajute 🙂

Fani StartEvo prezenti la Cursul de Silva

Au participat in total vreo 50 de oameni, din care 20 au fost ai nostri, fani StartEvo, majoritatea veniti din afara Bucurestiului.

Calde multumiri firmei EMDEP-TESTBOARDS care a sustinut financiar aceasta actiune StartEvo (cursul pentru o singura persoana, nivelul de baza, costa 550 ron!). Si deasemenea, multumiri lui Poe, care ne-a spus de existenta acestui curs si de cat de similar este el cu ceea ce propovaduim noi la StartEvo 🙂

Ce am invatat la acest curs:

 • cum sa ne controlam stresul
 • cum sa practicam GANDIREA POZITIVA, astfel incat sa ne fie noua si celor dragi mai bine
 • cum sa intri din stare de veghe intr-o frecventa a creierului mai joasa (undele alfa). Aceasta frecventa o ai atunci cand dormi. Beneficiul este ca astfel poti sa te sugestionezi mai bine, sa inveti mai bine, sa scapi de durerile de cap, sa poti sa dormi mai bine, etc.
 • cum sa ne reprogramam – asta e o chestie foarte tare!

Cred ca jumate din cei care au fost erau fosti cursanti, carora le-a placut atat de tare ca au revenit sa mai faca odata 🙂 E prima data cand vad asa ceva 🙂

Recomand aceasta metoda, chiar daca personal nu prea am fost de acord cu cateva lucruri spuse acolo (eram singurul Gica Contra din toata sala 🙂 ). Oricum, per ansamblu este ceva ce sper ca voi aplica din ce in ce mai mult in viata de zi cu zi!

Pentru ca tine de fiecare din noi SA NE FIE DIN CE IN CE MAI BINE 🙂

Ne vedem la urmatoarele evenimente organizate de StartEvo! Tineti aproape!

Cateva cuvinte despre EMDEP TESTBOARDS, sponsorul nostru la aceasta actiune

EMDEP is a Spanish company established in 1982 and dedicated to the design and manufacture of tools and equipment for Automotive Industry. EMDEP Group is a worldwide supplier for assembly, testing equipment and specific software for automotive wiring harness manufacturers. With 7 production plants in 4 continents and 7 technical assistant centers we supply with short delivery time all your technical and commercial request.

www.emdep.com

Ti-a placut? Citeste si:


Iti place pagina? Click aici sa ii dai SHARE!

Taguri:, , , , , , , , ,

Comments Closed

Comments

 1. Posted by tavi on February 28th, 2012, 18:12

  Salut!Felicitari pentru aceasta actiune.Eu studiez de un timp Metoda Silva am cateva materiale de la ei comandate din SUA dar nu stiam ca se face si aici in RO.Trebuia sa ne fii zis si noua sa stim si noi.Tare vroiam si eu sa merg.De care fani este vorba?
  O zi buna

  • Posted by Fondatorii StartEvo on February 28th, 2012, 18:38

   @tavi – Multumim frumos. Probabil o sa mai fie o transa de Silva peste vreo 2 luni. Plus vrem sa facem si cursul 2, dupa jumatatea anului. Ne auzim atunci 🙂 Adevarul este ca pana in decembrie nu auzisem de ei.

Parteneri inspirationali

(afisati aleator)

Astroclubul Bucuresti

Bucharest Science Festival


Stiinta si Tehnica


Humanitas Junior


Editura Arthur


Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale


Farmaciile Richter


OMV Petrom


Gadgetway


eMag


Editura CorintȚi-ai făcut cont pe Kidibot?