0
(0)

Cand eram in facultate, aveam un prieten (acum e pe croaziera pe undeva), care avea un succes monstru la fete. Statea in Regie, avea masina personala (o dacie noua), se imbraca in haina de piele, era un dandy. 🙂 Era foarte aspirational pentru noi.

Intr-o zi, l-am intrebat  care e secretul succesului lui monstru la femei. Si mai ales, de ce baga in seama in aceiasi masura si bunaciunile si fetele urate prin camine? Ok, stiam ca e baiat cu bun simt, ploiestean de-al nostru, dar mi se parea ca aloca prea mult timp cu fete care nu aratau super sexy. Pe de alta parte, tot timpul era cu gagici super tari. Era ceva ce nu facea sens.

Si atunci ne-a expus “Axioma Fetei Urate”.

Care este “Axioma fetei urate”?

Este bine sa bagi in seama fiecare fata (chit ca e frumoasa sau urata), pentru ca si fetele foarte ne-atragatoare au prietene super-bunaciuni. Si cand e sa le aiba aliat, ajunge mult mai usor la “premii”.:) Simplu.

Atunci a fost un moment de AHA.

Ulterior am observat ca acest lucru se aplica in viata de business. Trebuie sa te porti frumos, la standarde ridicate cu toti clientii si potentialii clienti, fie ca vor sa cumpere de sute de euro sau de sute de mii de euro. Sau ca nu vor sa cumpere nimic, doar intreaba.

Este civilizat. Este frumos. Iti ajuta brandul personal. Iti creezi o reputatie frumoasa. Iti faci foarte multi prieteni. Este “The right thing to do”.

Plus ca atunci cand aloci atentie si curtoazie unui om pe care nu dai 2 bani pe el, ai surpriza ulterior sa afli ca:

a. ori ca respectivul este un meserias, doar ca nu il intereseaza foarte mult imaginea
b. ori are prieteni la care ai da orice sa ajungi.

Niciodata nu stii de unde sare iepurele.

Sfatul nostru: tratati cu seriozitate si curtoazie toti oamenii si toate situatiile. Astfel o sa avem mult mai mult de castigat.:)

PS. Stiu ca nu e “politically correct” sa zic sintagma fete urate, dar sper mesajul a fost mai important decat forma 🙂 Plus ca merge si pentru celalalt sex in aceiasi masura 🙂

 

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?