Te INSPIRAM sa lupti pentru visurile tale.

Sensul vietii si chistocul de tigara

Published on June 26th, 2012 by

Este un intreg debate de cand lumea si pamantul despre ce se intampla dupa moarte. Unii zic ca te asteapta 99 fecioare, lapte si miere (daca meriti). Altii zic ca nimic. Altii zic ca dracu te ia. Altii zic ca te reincarnezi si mai treci prin viata de mai multe ori pana acumulezi destule puncte ca sa treci la nivelul urmator.

Un lucru este sigur: singura perioada in care ai un control cat de cat este perioada asta, de asa zisa viata/veghe, in care vezi rezultatele actiunilor tale si ale celor din jur. Ce-o fi dupa, vedem noi. Dar conteaza ce este acum.

Si mai este un lucru sigur: oamenii care au gasit un SENS in viata lor sunt mai fericiti decat cei care bantuie de colo colo ca o gaina fara cap. Si aici sensul poate fi oricare, atat timp cat exista. Si cu cat esti mai FANATIC intr-o anumita directie, cu atat TRAIESTI mai intens. Ceea ce iti creste calitatea vietii, simti ca ai un scop in viata, si te simti mai bine decat o entitate din miscarea browniana a celorlalte 7 miliarde de fapturi.

 • cei care doresc sa isi satisfaca la maxim simturile (haleala, pileala, sex, droguri, etc)
 • cei care ajung “teroristi” sinucigasi. Scopul lor in viata este clar si acea fanatizare le confera un scop si o traire intensa
 • cei care isi aloca viata crezului intr-o fiinta suprema, oricum o numesc ei
 • cei care sunt fanatici ai panselutelor – gradinari pur sange
 • cei care au scopul in viata sa ajute copii (ai lor sau ai altora)
 • cei care vor sa castige cat mai multi bani
 • cei care vor sa creada cu obstinatie intr-o echipa de fotbal, intr-o miscare politica sau intr-o miscare de salvare a balenelor.

Daca tu nu ai inca un raspuns clar la intrebarea “Care e sensul vietii tale?”, incearca sa iti gasesti unul, oricare ar fi el. E mult mai fain decat alternativa. Alternativa este cat un chistoc de tigara.

Incepe acum!

Ti-a placut? Citeste si:


Iti place pagina? Click aici sa ii dai SHARE!

Comments Closed

Comments

 1. Posted by Just B on June 26th, 2012, 16:37

  Salutare,

  Despre Rai si Iad s-au facut doar niste presupuneri pentru viata de apoi pe care nimeni nu poate sa le confirme.
  Realitatea despre ele din punctul meu de vedere este ca Iadul si Raiul sunt pe pamant in viata de zi cu zi si sunt legate de felul in care traiesti.
  Daca esti un om bun esti apreciat de cei din jur si te afli in Rai, iar daca esti un om rau, in jurul tau presari doar Iad.
  Degeaba iti traiesti viata mai intens pentru ca ti-ai gasit un sens, daca actiunile tale asupra celor din jur, lasa doar urme de durere, dezgust, indiferenta etc.

  Just B.

Parteneri inspirationali

(afisati aleator)

Stiinta si Tehnica


OMV Petrom


Editura Corint
Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale


eMag


Bucharest Science Festival

Gadgetway


Astroclubul Bucuresti


Farmaciile Richter

Humanitas Junior


Editura Arthur


Ți-ai făcut cont pe Kidibot?