0
(0)

 

Suntem o natie tare ciudata. Avem o parere foarte proasta despre noi cand vorbim intre noi. Avem o parere foarte buna despre noi cand ne comparam cu altii. Americanii sunt prosti, bulgarii sunt prosti, nemtii sunt prosti, italienii sunt lenesi, grecii sunt lenesi, somalezii incap toti intr-o cabina telefonica, albanezii sunt vai de capul lor, … Ce sa mai, toate popoarele sunt vai de capul lor, numai noi suntem jmecheri.

La noi, leadershipul este strans legat de jmecherie si este strans legat de individualism. Noi ne descurcam individual, nu ne descurcam in echipe. Daca romanii ar fi existat pe vremea dinozaurilor, probabil ca am fi fost acele insecte amarate care cand a lovit meteoritul ne bagam prin crapaturi si supravietuiam iernii nucleare care urma.

Leadershipul nostru nu prea exista. Ma refer aici la adevarata masura a leadeshipului, nu jmecheria clasica, prin care “ne descurcam noi”

Dar, oricum ar fi, jmecheri sau nu, startevo promoveaza munca asidue pentru a reusi in cea ce iti propui. Asta e, fiecare avem propriul sistem de valori. E ok. Putem spune ca e o chestie culturala. 🙂

Problema noastra este cu pesimistii, cei care se plang de drobul de sare, cei care nu fac nimic si se tanguie penibil, asteptand de la altii. Daca vrei sa reusesti, trebuie sa fii lider. Macar pentru tine daca nu pentru altii. Sa iei initiativa si sa fii proactiv. Sa faci ceva, din ce in ce mai mult. Sa te descurci din ce in ce mai bine

 

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?