Te INSPIRAM sa lupti pentru visurile tale.

Renuntam mult prea usor

Published on May 6th, 2012 by

Sa incep cu concluzia: FII O STANCA. Stai in picioare, oricat de puternic bate vantul. Dupa furtuna, o sa fii printre cei putini care stau, fata de cei multi care sunt pravaliti la pamant.

Cedam mult prea usor. Apare o piedica mica, ne retragem bosumflati in scorbura noastra, zicandu-ne ca nu am avut noroc, ca nu a fost sa fie, ca sortii sunt potrivnici, ca nu am avut “spate”/bani/pile/noroc in viata.

Vorbeam ieri cu cineva referitor la urmarirea pasiunii in viata, indiferent de costuri. Respectiva persoana in primul an de la absolvirea unei scoli scumpe a lucrat GRATIS in diverse locuri, doar doar sa isi faca un nume. A lucrat gratis pentru portofoliu. S-a zbatut. S-a agitat. Nu s-a dat batuta, mai ales cand altii o intrebau cati bani scoate din activitatea ei si raspunsul era: CHELTUI BANI. Si acum culege roadele. Au inceput sa mearga lucrurile. Unde a lucrat gratuit, acum lucreaza pe multi bani. Pentru ca a DEMONSTRAT ca este de valoare.

Dupa cum v-ati dat seama pana acum, NU ESTE DELOC USOR sa reusesti in viata. Daca ar fi usor, toti fraierii si pacalicii ar reusi. Este concurenta. Si e foarte bine ca e concurenta. Pentru ca cei care au energie si dorinta de a reusi o sa aiba sanse mult mai mari sa reuseasca, pe cand cei care se lasa batuti cu una cu doua NU.

Am atat de multe exemple personale in care persistenta a dat roade…

Asa ca data viitoare cand esti intr-o situatie in care auzi o voce din capul tau spunand “Renunta, renunta… Nu are sens… Nu poti… Este sub demnitatea ta…. Nu stau eu in banii lor… Nu …” DA-TI O PALMA si adu-ti aminte ca NIMIC in lumea asta nu se intampla USOR. Trebuie sa lupti pentru asta.

Fii un luptator, nu un renuntator!

Ti-a placut? Citeste si:


Iti place pagina? Click aici sa ii dai SHARE!

Taguri:, , , , ,

Comments Closed

Comments

  1. Posted by tavi on May 6th, 2012, 15:12

    Asa este.Foarte adevarat

  2. Posted by Sorin on May 7th, 2012, 01:57

    FII O STANCA precum Dan, căpitan de plai

    “Ceahlăul sub furtună nu scade muşuroi!
    Eu, Dan, sub vântul soartei să scad păgân nu voi. 🙂

Parteneri inspirationali

(afisati aleator)

Bucharest Science Festival
Humanitas Junior
Astroclubul Bucuresti

Editura Corint


Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale

eMag


Editura Arthur

Telekom


Stiinta si Tehnica


Gadgetway

Digi