2
(1)

Sa incep cu concluzia: FII O STANCA. Stai in picioare, oricat de puternic bate vantul. Dupa furtuna, o sa fii printre cei putini care stau, fata de cei multi care sunt pravaliti la pamant.

Cedam mult prea usor. Apare o piedica mica, ne retragem bosumflati in scorbura noastra, zicandu-ne ca nu am avut noroc, ca nu a fost sa fie, ca sortii sunt potrivnici, ca nu am avut “spate”/bani/pile/noroc in viata.

Vorbeam ieri cu cineva referitor la urmarirea pasiunii in viata, indiferent de costuri. Respectiva persoana in primul an de la absolvirea unei scoli scumpe a lucrat GRATIS in diverse locuri, doar doar sa isi faca un nume. A lucrat gratis pentru portofoliu. S-a zbatut. S-a agitat. Nu s-a dat batuta, mai ales cand altii o intrebau cati bani scoate din activitatea ei si raspunsul era: CHELTUI BANI. Si acum culege roadele. Au inceput sa mearga lucrurile. Unde a lucrat gratuit, acum lucreaza pe multi bani. Pentru ca a DEMONSTRAT ca este de valoare.

Dupa cum v-ati dat seama pana acum, NU ESTE DELOC USOR sa reusesti in viata. Daca ar fi usor, toti fraierii si pacalicii ar reusi. Este concurenta. Si e foarte bine ca e concurenta. Pentru ca cei care au energie si dorinta de a reusi o sa aiba sanse mult mai mari sa reuseasca, pe cand cei care se lasa batuti cu una cu doua NU.

Am atat de multe exemple personale in care persistenta a dat roade…

Asa ca data viitoare cand esti intr-o situatie in care auzi o voce din capul tau spunand “Renunta, renunta… Nu are sens… Nu poti… Este sub demnitatea ta…. Nu stau eu in banii lor… Nu …” DA-TI O PALMA si adu-ti aminte ca NIMIC in lumea asta nu se intampla USOR. Trebuie sa lupti pentru asta.

Fii un luptator, nu un renuntator!

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 2 / 5. Numar voturi: 1

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?