0
(0)

Ieri seara am iesit cativa prieteni cu kinderii la o piscina, ca sa se joace.

Si la un moment dat, unul din adulti a spus ca si-a gasit PASIUNEA vietii lui: acvaristica, cu un ecosistem bazat pe corali. Spunea ca NICIODATA nu s-a distrat atat de bine, cat de fascinat este ca sa gaseasca noi vietati care apar din corali, care fiecare se mananca intre ele si ecosistemul prospera, ca si-a cumparat niste melci turbo, ca aduce cativa pesti din Germania… Omul foarte pasionat. A gasit o comunitate de alti oameni pasionati de acest subiect si toti se ajuta intre ei, vin unii la altii acasa, fac schimb de experiente si animalute.

Om serios, cu copil, lucreaza in multinationala pe o pozitie mare… Bravo lui ca si-a gasit hobby-ul.

Aste atat de important sa ai un hobby, care sa iti dea PASIUNE si fericire in viata!

Unii citesc carti. Altii lucreaza la Dacia lor in fiecare weekend. Altii colectioneaza diverse (timbre, capace de bere, papusi Barbie, chiloti de dama, etc). Altii colectioneaza gagici. Altii construiesc diverse lucruri.

E BINE SA AI O PASIUNE. Pentru ca iti creste calitatea vietii. Iti da optimism. Te binedispune. Iti trimite endorfine in corp (care sunt responsabile cu senzatia de bine).

Daca ai o pasiune, evoluezi mult mai usor personal. Si devii mai bun si pe respectiva pasiune, dar si pe alte domenii de activitate

Daca ai o pasiune, poti sa o monetizezi. Ideal ar fi ca pasiunea ta sa devina activitatea ta principala. Am zis de atatea ori ca scarbiciul 9-5 urmat de perioade de relaxare este o modalitate ingrozitoare de a-ti petrece viata.

Ideal este sa ai pasiuni si sa le urmaresti constant.

Tu ai astfel de pasiuni? Daca nu, ar trebui. Daca da, bravo!

PS. Uitatul la televizor NU este o pasiune. Este o activitate de zombie.

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?