0
(0)

“Sunt Ovidiu Popescu. Am fost medic la un moment dat in cariera mea si o spun cu mandrie. Mi-am dorit de foarte, foarte mic sa devin medic.

Dupa ce am terminat Facultatea si am inceput sa lucrez ca medic am avut o intalnire destul de interesanta. Lucram in Spitalul Judetean din Timisoara si am fost invitat de Seful de Sectie la o discutie, care mi-a multumit foarte mult pentru ce fac, foarte multumit de activitatea mea si ca trebuia sa-mi dea o veste foarte buna, ca are un job permanent in Spitalul respectiv. Am fost extrem de incantat sa lucrez intr-o Sectie de Anestezie / Terapie Intensiva, dar mi-a zis ca mai e un simplu amanunt: am de platit o anumita suma de bani ca sa iau job-ul ala. Moment in care am decis care este raspunsul meu. I-am zis caNiciodata in viata mea n-o sa platesc pentru un job.” Si nici nu aveam suma de 20.000 de marci germane. Am plecat foarte furios.

Intamplarea a facut ca in ziua respectiva am avut o prezentare a unei mari companii americane farmaceutice in Sectia noastra, iar domnul care a facut prezentarea mi-a lasat o carte de vizita. Primul lucru pe care l-am facut dupa ce am avut acea discutie, am luat cartea de vizita a domnului de la Eli Lilly, care din intamplare, ca vorba aia, trenul nu vine de multe ori in gara, dar atunci cand vine, urcate in el, ca-l pierzi, domnul respectiv tocmai fusese promovat si mi-a zis ca isi cauta un inlocuitor. L-am sunat si in doua saptamani am fost la interviu la Bucuresti; am trecut partea de interviu si mi-a schimbat o cariera, pe care mi-am dorit-o foarte mult, aceea de medic.

Am inceput de la zero.  Reprezentant medical in partea de vest a tarii… Mi-am zis ca daca am intrat in Farma, trebuie sa muncesc din greu si sa ajung mai sus. Am mers treapta cu treapta: Reprezentant Medical, Supervizor vanzari,  Director de vanzari, m-am mutat pentru o perioada in Marketing,  am devenit dupa aceea Business Unit Manager. La un moment dat mi-am zis: Care este The ultimate Gold al cuiva in aceasta industrie? Ce trebuie sa faca sa ajunga Country Manager / General manager?

Imi lipseau unele competente: relatiile guvernamentale si comunicarea. Am profitat de un job liber si mi-am luat pentru un an de zile un assignment in Corporate Affairs, dupa care avand probabil toate aceste experiente am fost contactat de actualul meu angajator, Abbott, care este tot o companie mare americana si care mi-a oferit oportunitatea sa devit Country Manager pentru Romania…”

Care este povestea mai departe? Va invitam sa urmatiti in intregime interviul.

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?