0
(0)

 

Nu esti curios? Atunci ar trebui sa fii!

Am constientizat ca sunt o fire extrem de curioasa. Ma intereseaza lucruri din varii domenii, chestii care par plicticoase sau fara nici un rost. Chiar daca nu invat mai multe despre ele, intrand in detalii, acea curiozitate care m-a facut sa am habar ca niste lucruri exista, m-a ajutat enorm in diverse momente ale vietii. Curiozitatea te ajuta sa fii spontan, sacunosti mai multe, sa actionezi. Din dorinta de a sti despre ceva nou sau neobișnuit, din acea manifestare a interesului pentru un lucru deosebit se poate naste ambitia de a vrea mai mult de la tine.

Din curiozitate am descoperit acest video cu Michael Wolff, co-fondatorul Wolff Olins Agency, considerat tatal Brand expresionismului si al identitatii vizuale al secolului 20. Foarte inspirational. Vorbeste despre modul sau personal de a privi lumea prin ochii CURIOZITATII, APRECIERII SI IMAGINATIEI.

 

 

Ca sa evoluezi, fii curios!

  • Fii curios sa te cunosti pe tine – Cine esti cu adevarat? Ce vrei de la viata? Ce vrei de la cei din jurul tau?
  • Fii curios sa cunosti personalitatea si scopurile celor din jurul tau – Ce-i defineste pe ceilalti? Cum esti in relatie cu ceilalti?
  • Fii curios sa afli cat mai multe despre  lucrurile din jurul tau – De ce se invarte pamantul? Din ce e facut betonul? Ce mananca elefantul?

Oamenii dobandesc cunostinte proportional cu curiozitatea lor zicea Stendhal.

TU CE CURIOZITATE AI?

 

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?