0
(0)

In prima faza numele poate nu va spune multe, dar compania unde lucreaza, Procter & Gamble ne face pe toti sa ne dorim jobul pe care Narcis Horhoianu l-a dobandit prin multa munca si dedicatie.

Narcis Horhoianu este Director de Marketing in Procter & Gamble, acoperind mai multe tari din Balcani. La doar 40 de ani, are o familie foarte frumoasa, are doua fetite si multi prieteni.

Ca profesie este inginer, dar nu a practicat ingineria niciodata. A intrat la Politehnica in anul 1990, in prima grupa cu predare in limba engleza care s-a facut in Romania la momentul respectiv, la departamentul de Stiinte Ingineresti.


 

A avut mai multe burse in America, in Anglia si in Olanda. A fost interesant pentru ca a invatat sa-si castige independenta, si ce-i mai important, independenta financiara. S-a ocupat de un comert mic care l-a ajutat sa castige bine fata ce cei din jurul lui, facand un comert cu haine, foarte atipic pentru profesia de inginerie, dar o ocupatie grozava la momentul respectiv  si foarte diversa.

Aproape de terminarea facultatii a lucrat o perioada la TVR ca si colaborator la redactia Jocuri si Concursuri, o alta directie de cautare interioara in drumul spre cunoasterea a ceea ce-i place, la ce este bun, ce-ar vrea sa fac mai departe.

Cu TVR a fost o colaborare pe termen scurt, pentru ca si-a dat seama pana la urma ca vrea altceva: n-a vrut nici inginerie, n-a vrut nici comertul acela mic, n-a vrut nici TVR si pana la urma a ales sa intre in P&G, care este o firma de bunuri de larg consum foarte mare, practic cea mai mare din lume. A intrat intr-o cariera de business pe care a dezvoltat-o incetul cu incetul pana la functia actuala.

Are ca hobby principal MUZICA, ascultand o muzica diversa de la Rammstein si muzica foarte rock pana la muzica de club. A fost la concert la 3 noaptea la Armin Van Buuren, dar si la Metallica.  Cu fiica sa a mers la concertul Shakirei, pentru faptul ca a trebuit sa combine dorintele personale cu dorintele familiale.

Ce face in momentul de fata? In momentul de fata este Director de Marketing la Procter & Gamble, ocupandu-se de 8 tari. Cei mai important din ceea ce face este ca-si gaseste motivatia in rezultatele, in business-ul pe care il conduce, un business de mai bine de cateva sute de milioane de dolari, dar mai ales primeste o motivatie grozava din organizatia, de la oamenii care se regasesc in jurul lui.

“E o combinatie intre cifre si oameni, si practic am reusit sa cresc odata cu organizatia, cu oamenii mei. Am incercat sa gasesc un balans intre job, familie si eu, personal.  Am gasit unul foarte bun, foarte placut, care ma ajuta sa ma simt echilibrat.”

De-a lungul timpului a avut diverse experiente… pe care in continuare va lasam pe dvs. sa le descoperiti in video.

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?