0
(0)

Nancy Nemes este o romanca de exceptie. A plecat din tara fara NIMIC in 1990 si acum este Consumer Marketing Microsoft, pentru 32 tari din Europa Centrala si de Est. Este o persoana extrem de pozitiva, libera, care imbratiseaza schimbarea si ii place enorm sa evolueze personal. Este unul din fanii StartEvo de ceva vreme si ne-a sustinut foarte mult:) Va invitam ca de ziua Romaniei sa urmariti acest film inspirational de 9 minute.

LA MULTI ANI, ROMANIA!

Nancy Nemes: Am plecat din tara in 1990. Am trait si lucrat in Germania, Franta, Statele Unite, Italia. Acum un an m-am intors in Germania. In momentul de fata am privilegiul sa conduc Consumer Marketing pentru Europa Centrala si de Est la Microsoft, pentru 32 tari. Imi da o gramada de satisfactie pentru ca ma pot misca printre culturi, oameni, obiceiuri, limbi. Foarte interesant.

In principiu marile momente din ultimii 20 ani au fost desenate de SCHIMBARE. CHANGE. Schimbarea este pentru mine foarte, foarte importanta. Am schimbat companii, tari, joburi, sefi. Nu am schimbat sotul :). Am invatat in timpul asta ca daca esti liber si iubesti schimbarea poti sa realizezi enorm.

Schimbarea vine din tine. Sunt unii oameni care iubesc schimbarea, altii care nu o doresc.

Americanii au de obicei un plan in viata. Si totul se bazeaza pe valorile noastre intrinseci. Am ajuns acolo si am vrut sa invat mai mult leadership skills. Social leadership skills. Ce inseamna asta? Sa ai empatia sa intelegi oamenii, sa intelegi cum esti vazut de altii, cum poti sa ii schimbi pe altii. Self awareness. Este foarte important sa te INTROSPECTEZI. De aici vine schimbarea.

Nancy Nemes: Nu este numai despre CE ai lucrat ci si despre CUM. Eu trebuia sa imi rafinez aceste listening skills. A asculta activ. Prima mea recomandare este LISTENING SKILLS.

A doua recomandare este CUM INFLUENTAM. E bine sa stii sa influentezi oameni si situatii (si asta e un lucru care se invata).

A treia recomandare: A NEGOCIA. Daca stii sa fii relevant si echitabil, toata lumea poate sa aiba un rezultat.

Nancy Nemes: Eu am 3 valori clare:

  1. Sa fi integru. Sa fi acelasi om pe dinafara cum esti pe dinauntru.
  2. Sinceritate. Multi mi-au zis “vin repede” dar au disparut a doua zi. Trebuie sa fi un om de baza.
  3. Loialitatea. A putea sa pun bazele in omul si situatia respectiva. Trebuie sa ai aceasta capacitate.

Daca macar ai un plan si un set de valori bine relevant o sa iti fie bine.

Am plecat din tara fara nimic. Zero complet. Am studiat in Germania, Franta, State.

Nancy Nemes: Imi amintesc in 1990, ajunsesem in Germania. Nu aveam nici un ban in buzunar. Si trec pe langa un magazin si vad BANANE. Muream de pofta. A fost un soc cultural extraordinare. Inainte nu erau. Acum erau, dar nu puteam cumpara. A fost momentul in care am vrut sa invat si sa cresc.

Din pas in pas, continui sa invat. Acum imi pot permite mai mult decat o banana.:)

Sunt cateva faze: Prima faza este excitarea, din cauza noutatii. La un moment dat zici: “Dar eu ce vreau sa fac aici?”. Acela este un moment fundamental.  Al 3-lea moment este “I’ve been there, I’ve done that. What’s next.” Si atunci schimbi.

De-a lungul carierei ai dubii, dar in final calatoria este cea care iti face placere.

——

Nancy Nemes locuieste si lucreaza in München, de unde conduce activitatile de Marketing Consumer & Online pentru Microsoft Central & Eastern Europe. Specializata in Marketing, Business Development si Vanzari, Nancy a studiat in Germania (Goethe Universität Frankfurt, Fachhochschule Wiesbaden) si Franta (ISC Paris School of Management). A lucrat la corporatii ca Microsoft, SAP, Avnet in Germania, UK, Franta, Italia si USA. Inainte de cariera corporatista, a predat Marketing la Fachhochschule Wiesbaden, si Japanologie, Franceza, Italiana si Spaniola la Goethe Institut, Volkshochschule si Berlitz in Germania. Nancy vorbeste germana, engleza, franceza, italiana si spaniola.

Nancy Nemes

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?