Ciprian Necula

ciprian necula

logo kcmc

Mesaj din partea lui Ciprian Necula

Eu m-am eliberat de cele mai multe prejudecati – acumulate cultural – printr-un mecanism relativ simplu, dar de durata. Nu cred ca nemtii sunt toti harnici, ca romii sunt toti hoti, ca homosexualii sunt toti agresivi, ca cei din corporate sunt toti cretini, ca marea e tot timpul sarata, ca Mihai Viteazu a fost primul care s-a gandit la ‘natiunea romana’, ca inventarea becului este un avantaj adus umanitatii, ca Dumnezeu poate salva o guvernare proasta, ca libertatile noastre pot fi numite libertati! Nu cred in conventie, desi aproape totul e conventie! Eliberarea individuala e solutia! Si de aici…incepe discutia!

Nu mi-am propus sa schimb lumea, ci pe mine insumi! Cultura in care m-am format este viciata de tot felul de prejudecati care, acum privind in urma, ma faceau un mic monstru, un ignorant…Eu,printre altele, as discuta despre voi despre prejudecatile voastre, despre valorile care ar trebui sa ne guverneze viata intr-o societate democratica, v-as da de citit, v-as invita la conferinte/dezbateri/concerte/activitati culturale pe temele voastre de interes. Mai mult, cred ca, in afara de a da ceva, as incerca sa iau, la randu-mi, ceva de la voi! Ce anume? Ramane de vazut! Oricum, nu-mi imaginez o relatie, de orice fel, in care unul da si altul primeste! Daca asteptati asta, va invit prietenos, sa mai cautati in lista de Mentori 🙂

Biografie Ciprian Necula

– doctorand SNSPA, antorpologie sociala

– director KCMC – firma care se ambitioneaza sa aduca in Romania un nou concept economic – social business – in care comunitatile, in special cele vulnerabile economic, sunt incurajate sa participe si sa se dezvolte.

– presedinte Asociatia Romano Butiq

– manager trupa Romano Butiq

– perscar sportv 🙂

– activist pentru drepturile omului

– realizator TV

– fost colaborator al Consiliului Europei si OSCE

– membru ASPEN – programul Young Leaders

– membru alte organizatii neguvernamentale si academice