Catalin Striblea

Mesaj de la Catalin Striblea

De aproape 20 de ani ma invart in presa. Cu rabdare si staruinta am  ajuns, probabil, in varful profesiei mele ca sa constat ca drumul  de-abia incepe. Stiu cum se uita cei din breasla mea la incepatori. Stiu  ce asteapta de la ei si de ce isi pierd rabdarea si mai ales cum trebuie  sa le vorbesti. Pot sa va invat ca nimic nu e de-a gata sau pe gratis.
Si va pot invata sa aveti rabdare. Dar sa si reusiti.

Biografie Catalin Striblea

Am intrat in radio si tv pe la 15-16 ani. Si am urmat un traseu clasic:  cumparat bere, adus tigari, carat stativul de la camera, facut teren in  zeci de sate si locuri uitate, comentat fotbal la matineu, batut culoare  de Parlament si palate, rupt de frig si de foame dupa fundu’ unor  nesimtiti intamplati in fruntea tarii, umflat ego-ul in fata camerei,  gasit liniste in fata microfonului, intors pentru succes la televizor.
Am pus si mi-am pus o gramada de intrebari. Grele. Si nu mi-a fost  niciodata teama de subiecte. Geografic traseul merge de la radioul din  Vaslui, la cel public din Iasi, apoi la Bucuresti unde m-am impartit  intre Realitatea si BBC. Cei mai multi ani la BBC. Am vorbit cu voi in  fiecare dimineata la RealitateaFM despre echilibru, cumpatare si  bun-simt. Apoi, seara la tv v-am arata Romania pe care nu o vrem si nu  suntem in stare s-o schimbam. Dar incercam.

http://www.rtv.net/