Mentorii StartEvo

Vrei sa evoluezi personal mai repede? Intra in Sistemul National de Mentorat StartEvo!

Citeste INSTRUCTIUNILE si APLICA.

 

 

Mentorii StartEvo (listati alfabetic)

Mihai Albu | Nicu Baicu | Alin Burcea | George Butunoiu | Cristian China-Birta (Chinezul) | Iulian Craciun | Constantin Ferseta | Corina Goarna | Tudor Georgescu | Calin Goia (Voltaj) | Silviu Hotaran | George Lacatusu | Liviu Mihaiu | Ciprian Necula | Niels Schnecker | Geanin Serban | Dana Sota | Adrian Stanescu | Catalin Striblea | Monica Tatoiu | Mircea Toma | Daniel Tudor | Mentorul Secret

Mentorul Secret

Guru in business, mentor

Mentorul Secret este o persoana cu o senioritate foarte rar intalnita in Romania si in lume. Dorinta lui a fost sa ramana anonim, dar ne apreciaza proiectul de cand i-am dat drumul. Are o experienta atat de mare incat…

Citeste mai multe.

Mihai Albu

Psiholog, promotorul art-terapiei in Romania, a studiat acupuntura si alte terapii complementare.

Acum ajuta oameni care sunt deznadajduiti.

“Succesul nu vine neaparat din cati bani ai, ci din implinirea propriilor vise.”

Citeste mai multe.

nicu baicuNicu Baicu

Fotograf, pasionat de muzica, antreprenor

Nu a lasat niciodata pasiunile deoparte si le-a dus la rang de arta. Este o enciclopedie in ale muzicii, iar cand vine vorba de fotografiile lui, surprind esenta si transmit sensibilitate.

Citeste mai multe.

 Alin Burcea Paralela 45Alin Burcea

Proprietarul Agentiei de Turism Paralela 45

Are o afacere de succes din 1990. A fost Secretar de Stat la Ministerul Turismului, in perioada 2001-2002. La varsta de 26 de ani a devenit membru fondator al si primul presedinte al ANAT. In 1998 a devenit membru al Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR).

Citeste mai multe.

george butunoiu George Butunoiu

Executive search consultant

Unul dintre cei mai importanti head-hunteri din Romania, este inainte de toate un om cu o foarte bogata experienta de viata, cu valori bine definite si cu pasiuni aparte. Iubitor de muzica clasica, este un foarte bun cunoscator al gustului rafinat al preparatelor culinare gatite cu pasiune.

Citeste mai multe.

 

Chinezu

Blogger, specialist in comunicare

De profesie jurnalist, a fost pentru o vreme in politica ajungand chiar seful de cabinet al prefectului. Si-a deschis propria firma de consultanta si este antreprenor pentru multiple proiecte online. Pe internet e Chinezu si e unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Romania.

Citeste mai multe.

 

Iulian Craciun

Fondator StartEvo

Iulian e un luptator. Dincolo de faptul ca e tintuit intr-un scaun cu rotile, ceea nu a constituit niciodata o problema pentru el, a reusit multe in viata. E antreprenor, e expert IT, o persoana inspirationala, sot, tata si nu in ultimul rand fondator StartEvo.

Citeste mai multe.

 

 Constantin “Noro” Ferseta

Antreprenor e-marketing, Fondator StartEvo

A plecat de la zero. A tras tare si a invatat multe. Dupa ani petrecuti in companii multinationale si nationale mari, a devenit expert in internet. Si-a infiintat propria firma, are 2 copii care le dedica mult timp, iar alaturi de Iulian si Alina lanseaza idei indraznete. Impreuna au fondat StartEvo. Fie ca vrei propria afacere online, fie ca vrei sa afli mai multe despre e-marketing, sau vrei sa inveti mai multe despre viata, intalnirea cu el e sigur un punct de inflexiune!

Citeste mai multe.

tudor georgescuTudor Georgescu

Montagnard

Tudor este o persoana cu o pasiune pentru viata foarte puternica. Este un om care s-a reinventat. El te poate ajuta sa simti iar bucuria vietii, mai ales daca muntele te-a fascinat vreodata.

Citeste mai multe.

Corina Goarna

Expert in contabilitate si fiscalitate

Dincolo de avantajul evident pe care-l puteti obtine de la un expert contabil, o sa descoperiti un Mentor al carui drum in viata a fost cladit cu multa Credita in Dumnezeu, privind viata din perspectiva ca fiecare zi e o Minune.

 

Citeste mai multe.

Calin Goia

Artist inspirational, solist in trupa Voltaj

Un olimpic la Matematica, absolvent al unui liceu Informatic din Cluj, nu a lasat deoparte pasiune pentru Muzica.

Citeste mai multe.

 

Silviu Hotaran

Coach

Dupa ani de zile petrecuti la conducerea Microsoft Europa de sud-est, o experienta uriasa de business si de viata, a facut o miscare inteleapta si spre beneficiul nostru a devenit Coach. Acum iti ofera timpul si vrea sa-ti devina Mentor in dezvoltare personala.

Citeste mai multe.

 

George Lacatusu

Jurnalist de investigatii la Romania Libera

Vreti sa aflati mai multe despre cum se face presa in Romania? De cate feluri este ea? Cum si de unde ne informam corect? Cum deosebim o stire obiectiva de una subiectiva? si multe, multe altele? Atunci, e clar. Trebuie sa aplici la acest mentor!

 

Citeste mai multe.

 

Liviu Mihaiu

Activist ecologist – Salvati Delta

Cu o vasta experienta ca jurnalist, si multe premii in domeniu, a facut pasul firesc, spre a-si dori o tara mai buna. Din dorinta de a schimba lucrurile, a initiat multe proiecte sociale prin care vrea sa schimbe mentalitati spre binele tuturor romanilor.

 

Citeste mai multe.

 

Ciprian Necula

Activist anti-discriminare

Poate intr-o prima faza numele nu va spune prea multe, sau poate l-ati vazut la televizor. Credem cu tarie ca poate fi un Mentor prin puterea lui de a se lepada de prejudecati, prin caracterul lui puternic. Poti invata de la el multe lucruri sau vorbi despre diverse in domenii diferite, dar in acelasi timp si el va invata de la tine. Vrea ca relatia cu mentee-ul lui sa fie de reciprocitate, in care sa oferiti fiecare cate ceva.

Citeste mai multe.

 

 

Niels Schnecker Niels Schnecker

Consultant Management

Hm! La cat de multe a realizat in viata omul acesta, cu siguranta am fi prea sumari. Cred ca multi dintre voi il cunoasteti si faptul ca a acceptat sa-si rupa din timpul lui pentru a ne fi Mentor, spune mult mai multe despre el.

 

Citeste mai multe.

 

geanin serbanGeanin Serban

Mediator

Un fan StartEvo din Pitesti, cu experienta bogata in vanzari si tehnici de negociere, care vrea sa va ajuta sa va “vindeti” mai bine si sa obtineti si mai multe avantaje de la viata.

 

Citeste mai multe.

 

dana sotaDana Sota

Expert in frumusete

N-ai sa-i ghicesti niciodata varsta, nici pe chip, si nici daca-si deschide sufletul. Despre frumusete si secretele ei, despre viata si idealuri, sunt atat de multe secrete pe care le poti afla.

 

Citeste mai multe.

 

Adrian Stanescu

Antreprenor

Inceputurile in afaceri sunt cele mai grele. Unele merg, alte nu. A lansat atat de multe branduri incat poate sa-ti vorbeasca din experienta, si te poate sprijini in  ceea ce vrei sa faci si tu.

 

Citeste mai multe.

 

Catalin Stribleacatalin striblea

Jurnalist, prezentator TV

Daca vrei sa reusesti in viata, invata sa ai si rabdare. Lucrurile vor veni. Succesul e aproape. Nu abandona prematur. Ai rabdare si ai sa vezi ca si tu poti reusi. Un jurnalism obiectiv, cu vasta experienta, un mentor de la care ai multe de invatat!

 

Citeste mai multe.

 

Monica Tatoiu

Profesor, antreprenor

Lectura, combinata cu matematica, sunt doar 2 elemente care i-au definitivat personalitatea. A studiat la universitati din Japonia, SUA, Marea Britanie si Suedia, studii post universitare si doctorate in domeniul matematicii si resurselor umane. Ai atat de multe de invata de la ea.

Citeste mai multe.

mircea tomaMircea Toma

Psiholog, jurnalist, activist

Doctor in psihologie, profesor, cercatator, ziarist, realitator TV, cu numeroase publicatii, implicat in nenumarate programe sociale, este unul din Mentorii care va vor ajuta sa va descoperiti drumul in viata, sa va descoperiti pe voi si valorile voastre, calitatile si defectele.

Citeste mai multe.

 

Daniel Tudor

Antreprenor imobiliare

“Este frumos sa ajungi unde iti doresti, este si mai frumos sa ajungi acolo pe propriile tale picioare. In final, vei ramane cu o poveste pe care mereu ti-o vei aminti cu placere. Povestea drumului tau! Daca sunteti motivati sa incepeti un astfel de drum, va astept cu drag sa impartasim intersectiile, sensurile giratorii si drumurile cu prioritate ale acestei calatorii.”

Citeste mai multe.