0
(0)

Fani StartEvo, haideti sa ne impuscam! ­čÖé

Actiune:
Facem o competitie prieteneasca de laser tag in Bucuresti.

Cand si unde:
Marti, 2 octombrie, ora 19.00, la LaserMaxx, in Afi Cotroceni, o sa facem 2 reprize de lasertag ­čÖé

Cu ce ocazie:
Ne mai cunoastem, mai facem sport, ne distram, bem un cico/bere. O sa fie fain.
Cei care ies pe primele 3 locuri primesc premii ­čÖé

Cine vine, sa dea un mail de confirmare la go-at-startevo.com ­čÖé Ne vedem la 18.45 in parcarea de la etajul 2 de la Afi Cotroceni.

Pentru cine nu a mai jucat niciodata lasertag: e un joc foarte distractiv, in care alergi bezmetic (de preferinta) printr-un spatiu de cateva sute de metri patrati, ca un fel de labirint. Muzica post-apocaliptica, ceata, chicoteli, lasere. Fiecare din participanti poarta o vesta cu beculete pe el, care arata foarte suspect (nu ar fi indicat sa apari pe langa Ambasada Americii imbracat cu asa ceva si sa strigi Allah Akbar! :)). Este un joc sigur, nu ca la paintball, unde ti se abureste masca si poti sa iti iei o boaba de vopsea intre ochi. Nu sunt vanatai, decat daca te izbesti de pereti sau de alti “concurenti” din greseala. Dureaza aprox 15 minute, si daca il joci ca lumea, la final esti ca dupa o sedinta de o ora de fitness. Una peste alta este SUPER! Nu necesita imbracaminte, incaltaminte speciala. Trebuie doar sa te simti bine sa poti sa mergi mai repede.

Ne vedem acolo!

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. ­čÖé

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Avem o rugaminte la tine: poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review:). Multumim anticipat.

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?