0
(0)

Cat de PROST sa fii ca sa astepti de la altii ceva in aceasta tara? Raspunsul este: FOARTE PROST. Si prostia se plateste. Cu salarii mici. Cu jeg pe strazi, prin munti, si in sufletele oamenilor. Cu un nivel de trai scazut. Cu frustrare.

79% din romani asteapta de la altii sa le rezolve problemele (studiu GfK)! Cititi-l, ca e interesant.

Mai trebuie sa mai zic ceva? Credeti ca daca 79% asteapta asta, ar avea vreo sansa un politician de dreapta in tara asta? Credeti ca noi ca tara avem vreo sansa IMPREUNA sa facem fata competitiei ucigatoare care e la nivel mondial? Credeti ca vom fi altceva decat o masa de oi manate de colo colo cu un pachet de orez si un litru de ulei date la alegeri? Cine crede asta, dupa umila mea parere, este un ….. idealist 🙂

Atat timp cat vom ASTEPTA de la altii, suntem neperformanti ca indivizi si ca natie. Suntem prosti. Suntem masa de manevra. Suntem niste sclavi, cu salarii mici, care ne vom plange in continuu ca nu avem lucruri mai bune, ca nu avem o tara mai curata, ca nu avem o societate ca afara.

Aaaaaah!!!!!! Sunt frustrat de imobilitate si prostia semenilor nostrii. 79%. ENORM!

Dar am mai inteles ceva. Ca prostia pana la urma este o boala. De cele mai multe ori mostenita. Dar pentru prostie exista metode. E ca o boala de piele. Dureaza mult pana sa scapi de ea. Oamenii (o mica parte din ei), pot sa vada ca viitorul tine de ei. Nu de matusa X, de guvern, de politicieni, de sistemul de educatie. Poate noi, cu StartEvo, vom ajuta cativa oameni sa vada ca TINE DE EI sa se realizeze. Si vom ajuta pe cei 21% sa creasca accelerat! Daca noi ca natie suntem asa cum suntem, macar sa fim individualisti, sa reusim noi. Si sa ne inconjuram de oameni care ne inspira, care vor si ei sa faca ceva.

Suntem putini. Suntem 21%. Suntem cei mai tineri in spirit, mai agresivi, care nu ne dam batuti si care nu ne lasam pe tanjeala. Suntem o comunitate de oameni INDIVIDUALISTI, care incearca sa respire in aceasta societate plina de momai. Lasa mortaciunile in pace, vezi-ti de treaba ta. Castiga mai mult. Fii mai bun. Cresti. Fii mandru ca esti roman. Eu personal sunt mandru ca sunt roman cand vad pe cei 21%. Pentru ca astia sunt romanii care conteaza, care duc tara asta mai departe. Restul, …. sa astepte!

Oamenii care asteapta de la altii ceva sunt SCLAVI. Sunt niste spirite amputate. Care desi se cred smecheri ca se suie in logan, merg la iarba verde in weekend si beau o Coca-Cola, un bergenbier si 30 de mici/caciula, sunt niste sclavi.

Nimic nu se compara cu un spirit amputat! Cu un spirit al unui om RESEMNAT cu soarta, care isi accepta cu fatalitate neputinta. Nimic nu se compara cu penibilitatea de a astepta de la altii sa iti rezolve problemele tale, atata timp cat tu inca respiri.

Acest handicap de personalitate este mai rau decat orice handicap fizic sau mental, pentru ca aduce cu tine frustrare, sentimentul neputintei, tristete.

ROMANE! Daca esti printre cei 21%, felicitari. Daca nu esti inca, poate schimbi tabara! Te asteptam cu drag la StartEvo.

 

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?