Te INSPIRAM sa lupti pentru visurile tale.

Iulian Craciun – un nou vis

Published on May 28th, 2011 by

Iulian Craciun, accidentat de un Porsche pe trecerea de pietoni din Dorobanti. Soferul a plecat de la locul accidentului.

Dupa cum probabil unii din voi stiti, joi am avut noroc.:)

  • Am avut noroc ca nu am murit.
  • Am avut noroc ca, vajaind din carut catre ciment, capul meu a fost mai tare decat ma asteptam.
  • Am avut noroc ca tija de otel care imi sustine fiecare vertebra nu s-a facut praf.
  • Am avut noroc ca am avut doar jumate de fata compromisa, un ochi tumefiat, o fractura de maxilar si alte cateva asemenea

Dar de ce am avut acest noroc? Pentru ca putea sa fie mult mai rau. Joi, la 17.30, eram cu Catalin, prietenul meu care ma ajuta sa ma deplasez, pe trecerea de pietoni de la Dorobanti. Eram pe culoarea verde, impreuna cu alti oameni. Si un Porsche Cayenne de culoare neagra, cu un “domn” care vorbea la telefon a demarat in tromba, m-a lovit si m-a aruncat cat colo. Omul, foarte relaxat, s-a dat jos din masina, a dat carutul din fata masinii, NICI NU S-A UITAT LA MINE, s-a suit inapoi in masina si a plecat mai departe.

Intamplator, daca stiti o persoana de aprox 40 ani, solida, cu par grizonat, care conduce Porsche Cayenne de culoare inchisa (neagra sau variatiuni de culoare care bat inspre negru) cu numar de Bucuresti, va rog sa imi spuneti si mie cine este. Momentan politia face cercetari, verifica, vorbeste cu martorii, verifica camerele de luat vederi, etc dar vreau sa o ajut atat cat pot eu, ca sa il prinda.

Aseara am aparut live la Realitatea TV (si pe realitatea.net), unde am facut un mic apel pentru cei care ma pot ajuta sa il identific pe respectivul “om” si sa ajut Politia Romana. Azi deja mai am cateva interviuri programate.

Noul meu vis – sa il gasesc pe respectivul si sa se faca dreptate. Si o sa ma lupt sa mi-l indeplinesc, asa cum si noi spunem altora pe StartEvo ca sa faca acelasi lucru 🙂 Pentru ca tine de fiecare din noi sa facem eforturi sa ne indeplinim visurile.

PS. Multumesc TUTUROR pentru incurajarile primite si suportul acordat. Este foarte reconfortant sa stii ca ai pe cine sa te bazezi cand ai nevoie. 🙂

Later edit: Multumiri si celor de la :

Ti-a placut? Citeste si:


Iti place pagina? Click aici sa ii dai SHARE!

Taguri:, , , ,

Comments Closed

Comments

  1. Posted by miron calin on May 30th, 2011, 10:22

    Prietene, am citit despre tine pe site-ul ziarului Libertatea şi am aflat deja care este “domnul” sau “omul” care nu a avut nici măcar bunul simţ să se uite la tine după ce te-a accidentat pe trecerea de pietoni. Trăim din păcate într-o lume meschină cu oameni meschini care îşi bat joc de semenii lor. Eu cred însă cu tărie în Dumnezeu şi chiar dacă uneori nu înţeleg cum El le permite acestor “domni” să se lăfăie într-o viaţă luxoasă şi să-i umilească pe oamenii de rând, sunt convins că Va face dreptate. Când şi cum, numai El ştie. Vreau însă să fac o remarcă. În biblie, scrie că Dumnezeu lucrează prin oameni şi fiecare are un scop în viaţă pe acest pământ. Eu vreau să spun că tu eşti unul dintre aleşii Lui. Prin tine, Domnul a dorit să săvârşească o minune. Chiar dacă eşti bolnav şi eşti într-un scaun cu rotile, Ţi-a dat putere să creezi ceva şi să fi un simbol al succesului, al reuşitei în viaţă. Ai luptat şi până la urmă ai reuşit prin voia Lui şi ai devenit un exemplu pentru noi, ceilalţi. Să nu regreţi accidentul deoarece eu cred că şi acest fapt s-a întâmplat cu un scop. Uite, dacă nu s-ar fi întâmplat, eu nu aş fi auzit de tine şi de portalul tău. Şi sunt convins că, în situaţia mea sunt mulţi. Îţi doresc însănătoşire grabnică şi putere de muncă pentru a fi în continuare un exemplu. Pentru noi, ceilalţi…

Parteneri inspirationali

(afisati aleator)

Editura Corint

Editura Arthur

Farmaciile Richter
OMV Petrom


Humanitas Junior

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale


Gadgetway


eMag


Bucharest Science Festival


Astroclubul Bucuresti


Stiinta si TehnicaȚi-ai făcut cont pe Kidibot?