0
(0)

Este primul video-articol pe care il facem cu noi insine, fondatorii StartEvo. Prea multa lume ne-a zis “Dar pe voi de ce nu va filmati?”. Asa ca am luat masuri. Primul este Iulian, cu o scurta povestire de 2 minute si ceva. Speram sa va placa si sa va inspire. 🙂

Foarte des aud replica “Afara oamenii sunt altfel”. Si chiar incepusem sa cred asta. Si chiar deabea asteptam sa ies afara din tara, sa vad acesti oameni extraordinari, cu 5 maini, 6 capete, 8 ochi….:)

In 2006 am fost invitat de M.M. Stoica am fost invitat sa merg cu echipa la meciul cu Real Madrid, la Madrid.

La un moment dat imi zice M.M. “Vino maine la antrenamentul oficial sa vorbim ceva”. Aveam o amica care vorbea spaniola nativ – am rugat-o sa vina cu mine, ca nu cunosc orasul si limba locala. Am ajuns la stadion. Fiind in carut, trebuia sa intru pe poarta oficiala, ca sa ajung la gazon. Ajungem acolo, coboram o rampa imensa, cabluri intinse peste tot, pregatiri ca inainte de meci.

Explic omului de la poarta cine suntem si ce cautam acolo. Nici nu ne-a bagat in seama, ne-a zis ca nu avem voie, sa plecam de acolo. OK…. Am plecat de la poarta. Nu ne-a ajutat sa urcam, ne-am chinuit noi sa urcam rampa inapoi…

L-am sunat pe MM “Nu pot sa intru”. MM vorbeste cu Florentino Perez, proprietarul Real Madrid. In 2 minute nu s-a deschis doar o poarta de la acea rampa, ci ambele porti. Cablurile date la o parte. Cel care inainte nu ne baga in seama nu stia ce sa mai faca sa ne mai ajute:)

La plecare tot acelasi om ne ajuta sa plecam rampa, altul dadea cablurile mai departe. Dedicatie 🙂

Cand sa ne despartim, l-am salutat si el a zis: “Vai, dar ce prieteni sus pusi aveti, de ce nu ati spus de la inceput?”:)

Morala povestii: “Indiferent ca te afli in Romania sau afara, oamenii sunt aceiasi peste tot. Doar sistemele difera.”

NU TREBUIE SA AVEM COMPLEXE DE INFERIORITATE!

SUNTEM ROMANI. SUNTEM MANDRI DE ASTA. CUI NU-I CONVINE, GHINION.

iulian craciun

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?