Te INSPIRAM sa lupti pentru visurile tale.

Intrebare de 1000 de puncte: Tu cat de inspirational esti pentru prietenii tai?

Published on March 26th, 2011 by

Mai demult, pe cand lucram pentru Coca-Cola, am fost la un training foarte fain, legat de perceptia oamenilor. Si atunci am vazut ca perceptia de cum suntem NOI perceputi de altii este de multe ori diferita de realitate. Si tot atunci am constientizat ca poti sa treci prin viata anonim, doar supravietuind, sau poti sa faci o diferenta pentru cei care te cunosc.

Asa ca ne-am pus problema atunci “Cati din cei care ne cunosc stiu la ce suntem buni”. Pentru ca in societatea de azi, daca nu iti faci conexiuni, nu ai cum sa evoluezi. Si daca ai conexiuni (prieteni, cunostinte), cat la suta din ei o sa te sune pe tine cand au un anumit gen de probleme/intrebari.?

Adica, sa presupunem ca esti un instalator. Prietenii te suna sa ii rezolvi cand este cazul? Sau te recomanda altor prieteni de-ai lor care cauta un instalator? Sau nu, pentru ca esti neserios. Sau cati nu te recomanda ca habar nu au ca tu te pricepi la instalatii sanitare, pentru ca NU AI COMUNICAT bine la cea ce esti bun?

Conteaza enorm ca toti cunoscutii tai sa puna semnul egal intre tine si cea ce esti bun. Pentru ca asta inseamna mai multi bani, mai multa recunoastere, mai bine. Sa devii un xerox, un adidas. Clar te-ar ajuta, nu? Chiar daca tu NU esti cel mai bun instalator din lume. E suficient ca esti serios si nu ii faci de cacao pe respectivii care te-ar recomanda, corect?

In aceiasi ordine de idei, iti poti pune intrebarea “Tu cat de inspirational esti pentru prietenii tai?”.

Cati din cei care te cunosc se uita la tine cu stima? Chiar, cati? 1, 3, 7, 23? Toti? Niciunul? Nu ti-ar place sa fii inspirational pentru ei? Sa le faca placere sa fie in preajma ta, sa le ridici spiritul? Sa plece de la tine energizati?

Noua, la StartEvo, sincer, ne-ar place sa ajutam toti fanii nostrii sa fie inspirationali pentru cei din jurul lor.

Chit ca au o ambitie nemasurata. Chit ca au o putere fantastica sa treaca peste greutatile vietii. Chit ca au invatat sa danseze pe sarma pentru ca au vrut. Sau ca au plecat prin lume sa experimenteze si sa iti traiasca viata. Poti pentru atat de multe lucruri sa fii inspirational pentru altii, incat e foarte usor. Trebuie doar sa vrei.

Pune-ti aceasta intrebare. Oare eu sunt aspirational? Sau in vreun domeniu anume din viata mea, sau cu un moment anume din viata mea, reusesc eu sa inspir cel putin alta persoana, sa evolueze?

Daca raspunsul la aceasta intrebare este DA, felicitari. Daca raspunsul este NU, transforma-l in NU INCA 🙂 Si apuca-te sa faci ceva in aceasta directie. Pana la urma, e bine sa fii inspirational, nu?

Ti-a placut? Citeste si:


Iti place pagina? Click aici sa ii dai SHARE!

Taguri:, , ,

Comments Closed

Comments

  1. Posted by Enache Victor on December 20th, 2013, 09:41

    Buna ziua,
    Acest site este binevenit intr-o societate post comunista,eu l-am avut ca sef pe dl. YORGOS IOANNIDIS LA ROMTELECOM. DORESC sa va spun ca viata si atmosfera de lucru la R.TEL> odata cu venire lui s-a schimbat in bine . Cu toate ca inaintea dlui. au mai fost si alti Greci la conducerea organizatiei acestia au pactizat cu fortele raului post comunist care pusese mana pe conducere. Deci ce vreau sa spun ” OMUL SFINTESTE LOCUL” .OMUL CARE ESTE SERIOS DREPT PROFESIONIST”Problema mare a societatilor post comunist este aceea ca cei mai in varsta au fost crescuti in ipocrizie, in scoaterea in fata a non valorilor si puse sa conduca oameni seriosi si valorosi ,drepti si cinstiti.
    UNA SE VORBEA IN FAMILII SI ALTA SE DISCUTA IN SOCIETATE LA BIROURI SI LA LOCURILE DE MUNCA>In romania trebuiesc neaparat promovate valorile in toate domeniile mai ales prin media. T.V.R. si radio Romania care impreuna sunt posturi publice ar trebui sa faca acest lucru mai ales pentru populatia in varsta , din mediul rural si orase de unde internetul nu prea este folosit.CRED ca: O societate,organizatie trebuie sa aiba in fruntea ei o valoare umana,profesionala, cinstita si dreapta care prin efort personal si-a cladit o cariera un sistem de valori cu ajutorul carora sa imprime acestor societati si organizatii un INTERES CORECT SI IN GENERAL CONSIMTIT.-Victor.

  2. Posted by Enache Victor on December 20th, 2013, 09:45

    CORECTIE:Problema mare a societatilor post comuniset este aceea ca cei mai in varsta au fost crescuti in ipocrizie, in scoaterea in fata a non valorilor si puse sa conduca. Oameni seriosi si valorosi ,drepti si cinstiti, au fost marginalizati sau reprimati daca nu se incadrau in sistemul creat de non valori.

Parteneri inspirationali

(afisati aleator)Gadgetway


Astroclubul Bucuresti


eMag


Stiinta si Tehnica


Bucharest Science Festival


Editura Corint

Humanitas Junior


OMV Petrom


Editura Arthur


Farmaciile Richter
Ministerul Comunicatiilor si Societatii InformationaleȚi-ai făcut cont pe Kidibot?