0
(0)

De multe ori am ajuns la concluzia ca cea mai mare piedica in atingerea obiectivelor personale suntem chiar noi insine. Ori ca nu suntem constienti de propriile noastre puteri. Ori ca nu avem incredere in noi. Ori ca ne este lene sau frica. Noi suntem principala piedica.

Doar ca este o SINGURA problema.  Majora.

Ca noi insine suntem inconstienti ca noi suntem problema. (Si nici nu vrem sa recunoastem ca noi suntem de vina:)) Foarte putini din oameni sunt constienti de asta. Restul prefera sa gaseasca alti acari pauni. Guvernul, parintii, vecinii, sistemul de educatie prost, conjunctura, baba Geta si oricine, toti ceilalti sunt de vina pentru esecurile si problemele noastre, numai noi nu. Ati vazut cand 2 masini se lovesc in trafic. Cel vinovat incearca sa gaseasca scuze si sa zica ca e vina celuilalt.

Constientizarea faptului ca tine de noi insine sa rezolvam enorm de multe lucruri este un pas enorm in evolutia personala. Sa iesim din inconstienta noastra si sa ne dam seama ca suntem incompetenti si sa devenim constienti incompetenti.

Si stiti ce se va intampla cand omul trece la aceasta faza, de constient incompetent? 🙂 Omul SUFERA. Pentru ca isi da seama ca are un minus care trebuie imbunatatit. Sau nu il duce capul. Sau ca nu are respectiva abilitate. Fiind problema la tine in batatura, e mult mai greu sa recunosti asta, decat sa zici ca e vina altcuiva. Trebuie sa ai destula maturitate sa accepti asta, cea ce este destul de greu de facut. Deci se poate spune ca StartEvo ajuta oamenii sa sufere si deabea pe urma sa isi inceapa sa lucreze pentru atingerea visurilor. Nasol. Problema e ca alternativa este sa stai in continuare asa, frustrat. Asta e, multi asa vor sta. E natura umana. 🙂

Pasul urmator va fi sa trecem de la incompetenta la compententa. Si atunci multe din problemele noastre isi gasesc rezolvarea.

Zilele trecute am fost pe la Jon Stamanichi, mentorul unora din noi. Dupa vreo 2 ore de vorbit diverse lucruri, de la macro-economie, geopolitica, trenduri si altele, am reusit sa il convingem sa il filmam pentru 10 minute (acum este la prelucrat filmuletul si cat de repede o sa il punem sus)

Aceasta trecere de la inconstienti-incompetenti la constienti-incompetenti este una din teoriile dansului, si care am identificat-o si pentru noi, care incercam sa ajutam oamenii sa evolueze cu StartEvo

 

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?