0
(0)
Hai la Halloween Minecraft Tournament! Și la NERF Haunted House Competition! Și la multe alte activități WOW

Când: vineri, sâmbătă și duminică (27, 28, 29 Octombrie 2023). Oricum, începe vacanțaaaa! Și noaptea de vineri este o eclipsă de Lună care se întâmplă odată la 500 de ani! Buhuhuuuu!

Unde: pe insula de pe Lacul Morii, din Sectorul 6, la cortul Știință&Tehnică (lângă tabla de sah).

WEST SIDE HALLO FEST – cel mai mare festival de Halloween din România va fi organizat de Primăria Sectorului 6, pe insula Lacului Morii, dar și pe digul amenajat. Evenimentul va avea loc în perioada 27-29 octombrie, iar intrarea va fi gratuită. 35.000 de metri pătrați vor fi transformați într-un tărâm de poveste.

Ce vom face noi acolo?

Concurs de tras la țintă cu arme NERF în diverse fantome haioase sau nu. Avem și premii, evident. De exemplu, o pușcă NERF.

Vom avea pentru cei care știu să se joace MINECRAFT turneul de Halloween. Sa va aduceti degetele, pentru ca vom vedea cine supravietuieste! Detalii la fața locului de la organizatorul liceean.

Vom avea atelier de generare de imagini WOW folosind Inteligența Artificială. Uitați o poză de la Focșani Science, ca să vă faceți o idee

Vom avea jocuri de inteligență, de antrenat IQ-ul, cărți frumoase și multe surprize. Și astea sunt doar la mesele Kidibot și ale Asociației StartEvo. Dar gașca Știință&Tehnică o să vină cu mult mai multe surprize. Vă așteptăm!

Buhuhuuu!

The post Hai la Halloween Minecraft Tournament! Și la NERF Haunted House Competition! Și la multe alte activități WOW appeared first on Comunitatea Kidiboților.

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?