0
(0)

De-a lungul timpului am vorbit cu mai multi oameni mai destepti ca mine si i-am intrebat care cred ca e reteta succesului in orice domeniu. Unul din cele mai interesante raspunsuri a fost:

FOCUS

Si nu ma refer aici la marca de masina. ­čÖé

Deci, trebuie sa ne concentram eforturile ca sa reusim ce ne punem in cap. Sa fim ca o sageata. Cu cat punctul de focalizare este mai ingust, cu atat energia se concetreaza in acel punct si ai sanse mai mari sa treci prin tinta. Focus.

Nu te imparti in prea multe directii, pentru ca istoria arata ca cine isi disipeaza eforturile, nu mai ajunge nicaieri. ­čÖé

Sunt 2 lucruri antagonice cu care ne luptam zi de zi: focus si dispersia riscului.

Unii oameni fac un singur lucru si incearca sa il faca cat mai bine (pericolul este sa ii astepte soarta dinozaurilor, care nu s-au putut adapta).

Si alti oameni fac o mie de lucruri diferite. De ce? Ca sa aiba o  plasa de siguranta, pentru ca cred ca pot sau pur si simplu pentru ca nu pot sa spuna NU. Si conform regulii paralelogramului, pe care am invatat-o la fizica in generala, pierzi eficienta daca ai doua forte care trag in sensuri diferite.

Este o balanta complicata, ce sa alegi.

Dar, daca esti in dubii, focuseaza-te! Fa un singur lucru si fa-l IMPECABIL Nu ai prea multe resurse la dispozitie. De multe ori, in cazul in care faci mai multe lucruri simultan se aplica ecuatia 1+1=1.5

Focus. Focus. Focus. ­čÖé Si vei avea sanse mult mai mari sa reusesti ceea ce iti propui.

Bafta ­čÖé

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. ­čÖé

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review ­čÖé

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?