0
(0)

Din scoala generala suntem invatati ca UNIREA FACE PUTEREA. Corect? Vorba cantecului

“Unde-i unul, nu-i putere
Si butoiu-i plin cu bere
Unde-s doi, puterea creste
Si butoiul se goleste.”

Cand stateam noi anul trecut si ne gandeam cum sa pozitionam StartEvo, la un moment dat ne gandeam sa adoptam un mesaj mobilizator, de genul WE CAN DO IT. Sa agregam masele, sa facem o miscare bazate pe binele comun. Pana cand ne-am dat seama ca in Romania acest lucru este o utopie foarte greu de realizat.

Romanii sunt INDIVIDUALISTI, nu sunt jucatori in echipa. Noi suntem smecheri. Noi suntem destepti, restul sunt fraieri. “I’m the best and f*ck the rest”. Nu ne intereseaza soarta celuilalt. Nu intervenim daca cineva ia bataie pe strada. Fiecare pentru el.

In caz de cataclism nuclear, romanii au sanse cele mai mari de supravietuire, pentru ca noi ne descurcam SINGURI.

Acest individualism accentuat face ca ideea de unire in Romania sa fie extrem de greu de atins.

Noi suntem carcotasi, care automat ne pozitioneaza ca indivizi in antagonie cu absolut orice.

In ultimele 3 zile, am avut ocazia sa vad din nou la prima mana din nou aceasta atomizare si lipsa de interes in unire ca solutie de rezolvare a problemelor comune. Este vorba de o masa de sute de proprietari care in acest moment pierd zeci si sute de mii de euro si este in interesul lor sa rezolve aceasta pierdere. Cand li s-a propus o intalnire sa se constituie intr-un grup de lobby, s-au strans doritori cat sa-si tina intalnirea intr-un lift de bloc! Si unii au carcotit ca e mai bine sa nu se faca nimic si sa se astepte…

Dar stiti care e partea buna? Ca intr-o tara in care oamenii nu sunt uniti, o mana de oameni DETERMINATI sa faca ceva pot sa reuseasca mult mai multe decat in alte tari. Deci, dragi fani StartEvo, imbratisati aceasta oportunitate. Creati singuri in jurul vostru zone de unire, mini comunitati puternice si puteti schimba lucrurile.

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?