1
(1)

 

Vineri vorbeam cu cineva si ii povesteam despre miscarea StartEvo. Si m-a intrerupt cand i-am spus ca vrem sa incurajam oamenii sa nu se astepte de la nimeni si sa isi ia viata in propriile maini. A spus: “De aceea nu o sa mearga miscarea voastra. Pentru ca romanii asteapta de la altii sa le rezolve rahatul. Nimeni nu vrea sa munceasca”

Omul avea dreptate. Intradevar, suntem un popor majoritar de sustinuti, de oameni care se “descurca”. Foarte putini chiar se agita. Foarte putini vor mai multe de la viata. Din acestia, multi pleaca afara 🙂 Din cei care raman, toti incearca sa se zbata, sa se descurce, conform propriului cod moral.

Dar problema e la cei care nu ii duce capul. Ei stiu ca in Romania nu ai cum sa reusesti decat prin pile, decat prin spaga. Si stiu ei ca mai bine nu fac nimic decat sa para prosti. Mai bine sunt doar carcotasi. Adevarul e ca daca esti un carcotas, de obicei tu nu faci parte din obiectul altor carcotasi. Si acesti oameni nu vor sa evolueze pentru ca ei STIU ca nu pot sa evolueze. Pentru ei e ceva sigur, imuabil.

Si atunci acesti romani ingusti la minte prefera efectiv sa zica ca nu se poate si sa astepte de la altii. Intradevar, omul respectiv avea dreptate. O sa ne lovim de acesti carcotasi.

SI CE DACA? Nu ne intereseaza. 🙂

Daca am fi facut o miscare: “Hai sa ne aliem sa fim sustinuti”, “Hai manelele”, “Lady Gaga fan club”, etc, am fi avut un succes monstru. Dar nu ne intereseaza masele. Ne intereseaza sa ajutam acei cativa oameni care VOR si POT sa evolueze. Si daca ajutam cativa, suntem fericiti 🙂

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 1 / 5. Numar voturi: 1

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?