0
(0)

Noi romanii suntem o natie la care conteaza ENORM ce zice lumea. Trebuie sa facem anumite lucruri de la parastase la nunti, de la imbracat pana la cum construim o casa asa cum credem noi ca va aproba lumea.

Si e interesant ca tot noi zicem ca NU ne intereseaza ce zice lumea. Deci se cheama ca suntem ipocriti, intr-o anumita masura. 🙂

Foarte multi oameni se tem atat de mult de ce zice lumea, incat sunt blocati intr-o inertie foarte periculoasa. Incearca sa nu iasa in fata. Pentru ca e periculos daca lumea te ia la ochi, si doamne fereste, nu am vrea asta.

Atata timp cat oamenii sunt interesati de ce zic si cred altii, nu vor fi niciodata liberi. Necesita o rupere de aceasta presiune psihologica, ca sa poti sa evoluezi.

Toti oamenii care credeau ca pamantul e plat l-au crezut nebun pe Galilei (l-au si ars pentru asta). Toti oamenii credeau ca Columb e dus cu capul. Toti credeau ca primul om care va urca fara masca de oxigen pe Himalaya o sa moara. Sefii de la IBM credeau ca calculatoarele nu au viitor. Si tot asa. Daca e sa ne uitam la cei multi, nu o sa mai evoluam niciodata. Marea masa sunt o forta retrograda.

Cea ce conteaza este ce zici TU. Nu trebuie sa iti pese ce zic altii. Punct.

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?