0
(0)

Recunoasteti: cati din oamenii pe care ii stiti voi sunt PLANGACIOSI?  Din pacate, destui.

(apropo, ati vazut Schema logica StartEvo a evolutiei personale? http://startevo.com/schema-logica-startevo-a-evolutiei-personale-v1/)

Eu personal nu suport plangaciosii. Cei care tot timpul se plang de ceva, se lamenteaza ca universul comploteaza impotriva lor. Toti ceilalti sunt rai, interesati, peste tot vad minusuri, dezastre, o suta de motive pentru care traim intr-o tara de kko, …. Plangaciosii spun ca toata lumea e de vina, mai putin ei: politicienii, sistemul de educatie, manelistii, tiganii, vecinii rai, companiile capitaliste care exploateaza, rockerii soiosi, tinerii din ziua de azi, basescu, cercurile de interese, familia, etc. Toti sunt de vina, doar ei sunt cei mai apropiati de perfectiune. Sunt neintelesi.

Plangaciosii sunt niste oameni slabi. Oameni care nu merita sa le acord atentie. Ei sug energia oricarui om normal si orice incercare sa ii ajuti se soldeaza cu un mare consum nervos. In plus, plangaciosii, chiar daca ii ajuti, la sfarsit ajungi la concluzia ca i-ai ajutat degeaba. Ti-ai pierdut si timpul, te-ai si enervat si nici nu ai facut o diferenta notabila.

Plangaciosii sunt oameni PROSTI. Pentru ca ei ALEG sa se lamenteze, in loc sa faca ceva ce tine de ei. Pentru ca refuza sa vada ce tine de ei sa rezolve si dau vina pe factori externi.

Cati plangaciosi avem in Romania? Din pacate, Majoritatea. Pentru ca plangaciosii sunt CARCOTASII. Iar noi, ca natie, suntem carcotasi prin definitie. La naiba, chiar si acest articol este unul carcotas 🙂

Cand am un plangacios intr-un cerc in care ma invart, imediat incerc sa ma departez de el. Pentru ca iti scade calitatea vietii sa interactionezi cu asemenea oameni. Odata de constientizezi ca tine de tine sa iti faci viata mai frumoasa, te concentrezi pe lucrurile pe care tu poti sa le schimbi.

Nu iti place tara? Pleaca, schimb-o sau alege sa ignori partile urate
Nu iti place jobul? Pleaca, schimba-l sau traieste in ignoranta
Nu iti place partea goala a paharului? Uite-te la partea plina.

Chiar si noi, la StartEvo, NU VREM sa ajutam plangaciosii. Ii lasam sa se planga in continuare. Sa se duca la biserica sa primeasca asigurari ca in viata viitoare o sa fie mai bine, sa stea in nefericirea lor auto-perpetuata zilnica, sa ia pastile anti-depresie. Treaba lor.

Preferam in schimb sa ajutam oamenii care VOR sa fie ajutati. Care sunt pozitivi, determinati si seriosi. Ei MERITA sa stai in preajma lor, sa te incarci cu energie pozitiva si sa dai la randul tau energie pozitiva.

Macar daca ajutam oameni, preferam sa nu o facem si dupa sa spunem ca e adevarata zicala cu “facerea de bine”.

Plangaciosii sunt oameni care merg tot timpul cu norul de ploaie deasupra lor. Atrag lucruri negative doar prin atitudinea lor. Daca vezi un angajat ca faca parte din aceasta categorie, nici tu ca sef nu iti vine sa il recompensezi.

La omul sarac (si plangagios) nici boii nu trag.

Asa ca, dragi fani StartEvo, incercati sa va faceti viata cat mai frumoasa, pentru ca aveti nenumarate lucruri care stau in puterea voastra. Si evitati plangaciosii, sa nu va traga in jos.

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?