Te INSPIRAM sa lupti pentru visurile tale.

De ce ne place noua vorba generalului Patton

Published on January 14th, 2012 by

“Mai bine ceva functional AZI, decat ceva perfect MAINE”. Asa zicea generalul Patton, unul din eroii aliatilor in al 2-lea razboi mondial, care a reputat foarte multe victorii impotriva nazistilor. Si noi suntem adeptii lui. 🙂

generalul patton

In general ai 2 optiuni cand vine vorba de a face ceva:
a. sa astepti sa faci proiectul sa fie perfect si pe urma sa il lansezi. Beneficiul este ca ai satisfactia mentala ca ai un produs cu care esti mandru. Dezavantaje: multi oameni, prea perfectionisti sau prea fricosi sa isi asume riscul, pierd trenul, pentru ca stau si perfectioneaza produsul pana cand deja e prea tarziu.

b. cum ai ceva functional sa ii dai drumul, sa beneficiezi de avantajul de a fi primul pe piata, sa ii pui un BETA in titlu, ca omul sa stie ca inca nu e final si pe masura ce incorporezi feedback de la consumatori, sa lucrezi in continuare la proiect, sa il faci mai bun.

In lumea de azi, cand totul se misca extrem de repede, rapiditatea este esentiala. Mai ales ca barierele de intrare sunt foarte jos si altii pot sa copieze imediat ce ai inovat tu.

Asa ca daca vreti sa faceti ceva, inovativ sau nu, NU MAI ASTEPTATI. Dati-i drumul! Faceti primul pas. Si pe urma al doilea. Si tot asa.

Si inca ceva: puteti spune ca faceti o “cercetare de marketing” dand drumul foarte repede la un proiect. Vedeti reactia oamenilor in real-time, nu trebuie sa completeze un chestionar. Si daca merge, deja e lansat. Daca nu merge, asta e, ati facut o cercetare de marketing 🙂

Nu mai asteptati. START!

Ti-a placut? Citeste si:


Iti place pagina? Click aici sa ii dai SHARE!

Taguri:, , , , , , , ,

Comments Closed

Comments

  1. Posted by Dragoi Cristina on August 1st, 2013, 12:57

    Am fugit întotdeauna de perfecțiune, e alunecoasă și te împiedică!
    Mulțumim!
    Extraordinare cuvintele generalului Patton, de urmat!

Parteneri inspirationali

(afisati aleator)Editura Corint


Editura Arthur


Bucharest Science Festival

Gadgetway


eMag

Stiinta si Tehnica

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale


Humanitas Junior


Astroclubul Bucuresti


Farmaciile Richter


OMV PetromȚi-ai făcut cont pe Kidibot?