0
(0)

“Mai bine ceva functional AZI, decat ceva perfect MAINE”. Asa zicea generalul Patton, unul din eroii aliatilor in al 2-lea razboi mondial, care a reputat foarte multe victorii impotriva nazistilor. Si noi suntem adeptii lui. ­čÖé

generalul patton

In general ai 2 optiuni cand vine vorba de a face ceva:
a. sa astepti sa faci proiectul sa fie perfect si pe urma sa il lansezi. Beneficiul este ca ai satisfactia mentala ca ai un produs cu care esti mandru. Dezavantaje: multi oameni, prea perfectionisti sau prea fricosi sa isi asume riscul, pierd trenul, pentru ca stau si perfectioneaza produsul pana cand deja e prea tarziu.

b. cum ai ceva functional sa ii dai drumul, sa beneficiezi de avantajul de a fi primul pe piata, sa ii pui un BETA in titlu, ca omul sa stie ca inca nu e final si pe masura ce incorporezi feedback de la consumatori, sa lucrezi in continuare la proiect, sa il faci mai bun.

In lumea de azi, cand totul se misca extrem de repede, rapiditatea este esentiala. Mai ales ca barierele de intrare sunt foarte jos si altii pot sa copieze imediat ce ai inovat tu.

Asa ca daca vreti sa faceti ceva, inovativ sau nu, NU MAI ASTEPTATI. Dati-i drumul! Faceti primul pas. Si pe urma al doilea. Si tot asa.

Si inca ceva: puteti spune ca faceti o “cercetare de marketing” dand drumul foarte repede la un proiect. Vedeti reactia oamenilor in real-time, nu trebuie sa completeze un chestionar. Si daca merge, deja e lansat. Daca nu merge, asta e, ati facut o cercetare de marketing ­čÖé

Nu mai asteptati. START!

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. ­čÖé

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review ­čÖé

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?