0
(0)

Foarte multi oameni au oroare sa vanda. Au oroare sa se vanda pe ei (sa isi negocieze salariu si conditiile de angajare), sa isi vanda serviciile, sa vanda produse. Pur si simplu nu se simt confortabili sa faca aceasta actiune.

Unul din motive este frica de respingere si frica de a aparea penibil.

Deasemenea, foarte multi oameni cauta justificari pentru insucces, dand vina pe altii. “Eu am trimis CV-uri, dar nu m-a sunat nimeni. Am vorbit cu directorul X, dar nu a mai zis nimic. Gigel a zis ca ma suna sa iesim la un cico, dar nu m-a mai sunat. I-am trimis o oferta, dar nu a zis nimic.”

Cand mie mi se intampla asa ceva, trag 2 concluzii:

a. respectiva entitate/persoana care a promis ca face ceva si nu a facut este NESERIOASA sau efectiv are foarte multe lucruri de facut si a uitat (asta nu exclude neseriozitatea)

b. respectiva entitate/persoana trebuie batuta la cap, precum picatura chinezeasca, pana cand iti da un raspuns, da/ba.

Traim intr-o societate a vitezei, a unui numar de stimuli infernali. De aceea, trebuie sa plecam de la premiza ca INSISTENTA este o calitate necesara ca sa faci lucrurile sa se intample.

Asa ca, nu te bosumfla daca ceilalti uita. E normal. Si tu uiti. Tine de tine sa ii bati la cap, sa faci “follow-up”, ca lucrurile sa se intample.

Daca vreti sa aflati mai mult despre acest subiect, intrebati o persoana pe care o cunoasteti care este buna pe vanzari. 🙂

Toti oamenii de succes in afaceri au ajuns acolo pentru ca au fost insistenti si persistenti si nu s-au demotivat la primul “Nu”.

E atat de simplu! Insistati! Nimeni nu o sa o faca pentru voi:)

 

 

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?