0
(0)

Cat suntem tineri la scoala, ne invartim intr-un cerc foarte mare de cunostinte. Pe masura ce intram in activitatea profesionala, numarul de prieteni incepe usor usor sa scada, urmand ca atunci cand ajungem la varste mai inaintate, numarul de prieteni sa tinda catre zero.

De ce se intampla lucrul asta? Simplu: ne scade dorinta de a ne face noi prieteni + pe de alta parte, din cei existenti incep sa dispara usor usor: ba ne certam cu ei, ba pleaca in diverse zari, ba mor, ba isi iau neveste de tip “ciuma” care nu ii mai lasa sa mai iasa in lume…

Si cu cat ai mai putini prieteni, cu atat e mai greu, cu atat esti mai predispus spre deprimare…

Dar nu trebuie sa fie asa!

Trebuie sa cunoastem oameni noi in mod constant. Este cel mai sanatos lucru. Trebuie sa nu ramanem incremeniti in proiect, deprimati si fara prieteni cu care sa vorbim. Si este asa de usor acum sa gasim oameni cu care sa ne faca placere sa vorbim, oricat de ciudati am fi!

Cunoasteti oameni noi. In fiecare saptamana! E cool, e interesant, iti tine creierul in viata. Merita! Stiu ca ne e lene, stiu ca de mici copii am fost spalati pe creier sa “nu vorbim cu strainii”, dar acum, cu cat esti mai conectat si mai sociabil, cu atat e mai bine pentru tine!

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?