Te INSPIRAM sa lupti pentru visurile tale.

Cum sa reusesti in viata: Legea numerelor mari

Published on March 29th, 2011 by

Wow, ce titlu pompos am gasit pentru acest post 🙂 Dar, din toata experienta noastra de viata, din invatamintele trase, urmatorul este cred ca unul din cel mai valoros.

LEGEA NUMERELOR MARI

E spectaculos de simpla. Cu cat faci mai multe eforturi, cu atat sansele ca respectivul outcome sa se intample cresc PROPORTIONAL. E statistica pura.

Trimiti 5 cv-uri la companii, ca sa te angajeze si te miri ca nu te-a sunat nimeni? Ghinion fratello. 🙂 Ia trimite 100! Sau mai bine trimite 1000. Fii ca un pitbull, organizat si metodic, care isi stabileste un  obiectiv si nu se lasa pana cand nu il bifeaza.

Ia trimite tu 1000 de CV-uri si pe urma vezi daca te suna cineva. Sansele de a fi sunat cresc proportional cu efortul facut.

(evident, daca ai CV-ul praf sau idiot facut, atunci trebuie sa te chinui mult mai mult ca sa fii sunat decat daca il faci cu cap)

Va aduceti aminte desenele animate cu Willy coiotul si cu pasarea aia care facea Bip Bip si fugea foarte repede( Road Runner parca). Sau Tom si Jerry. Incercau ceva ca sa isi prinda cina, erau foarte aproape si o lasau balta, incercand alta solutie haioasa. Daca ar fi aplicat legea numerelor mari, ar fi reusit sa il prinda si sa il manace. Hei, de fapt a si facut-o 🙂

Ti-a placut? Citeste si:


Iti place pagina? Click aici sa ii dai SHARE!

Comments Closed

Comments are closed.

Parteneri inspirationali

(afisati aleator)Bucharest Science Festival


Gadgetway


eMag


Astroclubul Bucuresti

Farmaciile Richter


Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale


Editura Corint


OMV Petrom


Stiinta si Tehnica


Editura Arthur

Humanitas Junior


Ți-ai făcut cont pe Kidibot?