0
(0)

Este foarte simplu. Depinde de ce raspuns dai la urmatoarea intrebare:

antreprenor

“Daca ai avea aici, in fata ta, pe masa, 50,000 euro, ce ai face cu ei ca sa castigi mai multi bani?”

Daca raspunsul este “NU STIU”, atunci nu esti INCA un antreprenor. Un antreprenor este omul care manuieste diverse resurse ca sa isi creasca afacerea existenta sau sa creeze noi afaceri. Banii reprezinta o astfel de resursa. Si, in functie de costul banilor, daca ai fi antreprenor, ti-ai face rapid niste calcule si ai spune: cu 50,000 eur mi-as cumpara x strunguri ca sa fac y suruburi, pe care sa le vand cu z lei si sa imi cresc afacerea cu t%.

Presupunand ca banii nu sunt pe masa, calculul respectiv tot ti l-ai face. Si atunci, ca un capitalist si antreprenor veritabil ce esti, ai spune: “Iau banii cu credit de la banca, costul lor este x% iar profitul pe care o sa mi-l aduca acest influx suplimentar este de y%, unde y>x. Asa ca ii dau drumul, daca imi ies bine socotelile.”

Deci, draga antreprenorului, foloseste-ti resursele ca sa cresti. Munca in sine, oricat de placuta este, nu este scalabila. Resursele sunt. Jongleaza cu resursele si nu pune tu osul la treaba, pentru ca atunci o sa fii coplesit de “micimi” si o sa te pierzi.

Think Big si actioneaza logic. Bafta!

 

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?