Te INSPIRAM sa lupti pentru visurile tale.

Cum sa castigi 1,000,000 eur

Published on August 9th, 2012 by

Simplu. Faci o carte, pe care o intitulezi: “Cum sa castigi 1 milion de eur”. O vinzi cu 10 eur la 100,000 de doritori. Si textul din carte este” Raspuns: Uite asa!”. Genial, nu?:)

Iulian mi-a spus zilele trecute o vorba de duh, spusa de Balzac sau Mark Twain sau… care mi s-a parut wow: “Oamenii sunt asa de usor de prostit, dar sunt atat de greu de convins ulterior ca au fost prostiti!”. Toti credem ca stim adevarul absolut. Toti suntem convinsi ca noi suntem destepti si restul prosti. E in natura noastra. Constientizarea propriei conditii este cel mai greu de facut.

Vad peste tot in jurul meu oameni care ori sunt idioti defetisti convinsi (nu se poate, nu avem nici o sansa in tara asta, este oribil, nu pot sa fac nimic aici…) ori sunt flower-power (care forteaza la maxim limitele gandirii pozitive), in general tinerii fara experienta, viitori candidati pentru prima categorie.

Foarte putini sunt la mijloc, oameni cu scaun la cap, muncitori, optimisti si destepti, care sa stie in ce sa isi investeasca resursele. Si care se uita cum construiesc caramida cu caramida, isi analizeaza traseul profesional si il accelereaza.

StartEvo isi propune sa ingroase randurile acestei de-a 3-a categorie.

ESTE ORIBIL DE GREU SA REUSESTI sa iesi in fata. Cine iti spune ca e usor, abereaza. Este oribil de greu. Dar este bine ca e asa. Altfel, toti am fi smecheri, puternici, milionari si sus pusi. Trebuie sa existe o selectie naturala. Si cel care munceste mai mult, care isi da interesul mai tare, acela are sanse mai mare. Evident, sunt sanse ca si pentru cel mai silitor la materia de evolutie personala sa nu iasa calculele.  Cum zicea si un boxer celebru, toti avem un plan de acasa, pana cand ne luam primul pumn in fata.

Nimic nu este garantat ca sa castigi ceea ce iti propui, dar sunt factori care cresc predispozitia. Munca asidua, determinarea si logica sunt unii dintre ei. Daca facei ceea ce trebuie, iti cresc sansele. Nu devin garantate, dar iti cresc. Daca nu le faci, sansele tale sunt minuscule si continua sa scada…

Munciti cu cap, realisti, avand obiectivul in fata ochilor, si castigati ceea ce vreti sa castigati. Chit ca e 1 milion de eur sau o satisfactie personala. E greu, dar se poate…. Si daca vreti sa cumparati cartea respectiva, dati-mi un semn;)

Ti-a placut? Citeste si:


Iti place pagina? Click aici sa ii dai SHARE!

Taguri:, , , , , , , , , , , ,

Comments Closed

Comments

 1. Posted by jeanotte on August 10th, 2012, 18:21

  Mda…. de gandit… cum de reusiti sa puneti in cuvinte ceea ce ma stradui eu de ceva vreme sa pun cap la cap in minte? Ma bucur ca nu sunt pe alaturea cu drumul si ca nu numai eu gandesc asa….Si totusi eu personal mai am nevoie de ceva…un impuls… Oricum multumesc pentru articol! E direct la obiect! Ps nu vreau cartea, mai bine o scriu eu :))

  • Posted by Fondatorii StartEvo on August 13th, 2012, 15:07

   multumim pentru aprecieri 🙂

   nu vrei cartea? e ieftina. doar 10 eur 😛

Parteneri inspirationali

(afisati aleator)

OMV Petrom


eMag

Stiinta si Tehnica

Humanitas JuniorAstroclubul Bucuresti


Editura Arthur

Editura Corint


Digi


Farmaciile Richter

Bucharest Science Festival


Gadgetway


Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale

TelekomȚi-ai făcut cont pe Kidibot?