0
(0)

Simplu. Faci o carte, pe care o intitulezi: “Cum sa castigi 1 milion de eur”. O vinzi cu 10 eur la 100,000 de doritori. Si textul din carte este” Raspuns: Uite asa!”. Genial, nu?:)

Iulian mi-a spus zilele trecute o vorba de duh, spusa de Balzac sau Mark Twain sau… care mi s-a parut wow: “Oamenii sunt asa de usor de prostit, dar sunt atat de greu de convins ulterior ca au fost prostiti!”. Toti credem ca stim adevarul absolut. Toti suntem convinsi ca noi suntem destepti si restul prosti. E in natura noastra. Constientizarea propriei conditii este cel mai greu de facut.

Vad peste tot in jurul meu oameni care ori sunt idioti defetisti convinsi (nu se poate, nu avem nici o sansa in tara asta, este oribil, nu pot sa fac nimic aici…) ori sunt flower-power (care forteaza la maxim limitele gandirii pozitive), in general tinerii fara experienta, viitori candidati pentru prima categorie.

Foarte putini sunt la mijloc, oameni cu scaun la cap, muncitori, optimisti si destepti, care sa stie in ce sa isi investeasca resursele. Si care se uita cum construiesc caramida cu caramida, isi analizeaza traseul profesional si il accelereaza.

StartEvo isi propune sa ingroase randurile acestei de-a 3-a categorie.

ESTE ORIBIL DE GREU SA REUSESTI sa iesi in fata. Cine iti spune ca e usor, abereaza. Este oribil de greu. Dar este bine ca e asa. Altfel, toti am fi smecheri, puternici, milionari si sus pusi. Trebuie sa existe o selectie naturala. Si cel care munceste mai mult, care isi da interesul mai tare, acela are sanse mai mare. Evident, sunt sanse ca si pentru cel mai silitor la materia de evolutie personala sa nu iasa calculele.  Cum zicea si un boxer celebru, toti avem un plan de acasa, pana cand ne luam primul pumn in fata.

Nimic nu este garantat ca sa castigi ceea ce iti propui, dar sunt factori care cresc predispozitia. Munca asidua, determinarea si logica sunt unii dintre ei. Daca facei ceea ce trebuie, iti cresc sansele. Nu devin garantate, dar iti cresc. Daca nu le faci, sansele tale sunt minuscule si continua sa scada…

Munciti cu cap, realisti, avand obiectivul in fata ochilor, si castigati ceea ce vreti sa castigati. Chit ca e 1 milion de eur sau o satisfactie personala. E greu, dar se poate…. Si daca vreti sa cumparati cartea respectiva, dati-mi un semn;)

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?