Te INSPIRAM sa lupti pentru visurile tale.

Craciun Fericit!

Published on December 28th, 2012 by

Mos CraciunNu. Nu am intarziat cu 3 zile sa va spunem Craciun Fericit! Vrem sa fim primii care va zic acest lucru pentru urmatorul Craciun, cu 362 de zile inainte 😛

Oricum, sa fim seriosi, in ultimele zile de dinaintea Craciunului, la ce haos a fost, v-a mai ars voua sa cititi urari de bine trimise de cunoscuti? Chiar si acum, cand stati cu burta in sus deabia rasufland de sarmalele si carnatii ingerati.

Apropo, ati mai primit SMS-uri din ciclul “cei 3 magi, care sa coboare pe o raza, cu mos craciun si renii, care s-au ratacit, etc, etc” Nu-i asa ca toate par template-uri luate de pe Net? 🙂

Ce am mai facut noi in ultima vreme?

Am pastrat traditia StartEvo. Cu alte cuvinte, in ultima saptamana am ajutat copii. Daca pana acum, de 5 ani de zile incoace ajutam copii bolnavi de cancer in stadii terminale (in parteneriat cu diferite fundatii care ii aveau in evidenta, precum Hospice, Casa Sperantei sau Mobilmed), anul asta am facut o mica schimbare.

Luni 16 decembrie am fost la o scoala speciala cu copii cu dizabilitati din sectorul 2 (80+ copii) si sambata 22 decembrie am fost la Casa de Copii Pinochio din Sectorul 3 (46 copii). O sa o las pe Alina sa va povesteasca cum a fost intr-un articol separat.

Acum, indemnul nostru este sa folositi aceasta acalmie din aceste zile si sa va faceti PLANURI. Pentru ca acusica vine anul nou, trebuie sa va puneti 3 dorinte, si ar fi bine ca dorintele sa fie obiective SMART, care sa aiba si o finalitate.

Pana atunci insa, va doresc ceea ce imi doresc si mie: sa va “reformatati”, ca sa plecati cu energie si cu chef de munca in noul an!

Ho ho ho! 🙂

 

Ti-a placut? Citeste si:


Iti place pagina? Click aici sa ii dai SHARE!

Taguri:, , , , ,

Comments Closed

Comments

  1. Posted by Mariana Sandru on December 28th, 2012, 15:42

    Va multumesc pentru urari! Va doresc si eu sanatate si multa putere de munca, sa ne inseninati zilele ca si pana acum. :)Va multumesc pentru ceea ce faceti, apreciez mult daruirea voastra! Sarbatori fericite si voua!

Parteneri inspirationali

(afisati aleator)

eMag


Stiinta si Tehnica


Farmaciile Richter


Editura Corint
Bucharest Science Festival

Gadgetway


OMV Petrom


Editura Arthur


Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale


Humanitas Junior
Astroclubul BucurestiȚi-ai făcut cont pe Kidibot?