0
(0)

Mos CraciunNu. Nu am intarziat cu 3 zile sa va spunem Craciun Fericit! Vrem sa fim primii care va zic acest lucru pentru urmatorul Craciun, cu 362 de zile inainte ­čśŤ

Oricum, sa fim seriosi, in ultimele zile de dinaintea Craciunului, la ce haos a fost, v-a mai ars voua sa cititi urari de bine trimise de cunoscuti? Chiar si acum, cand stati cu burta in sus deabia rasufland de sarmalele si carnatii ingerati.

Apropo, ati mai primit SMS-uri din ciclul “cei 3 magi, care sa coboare pe o raza, cu mos craciun si renii, care s-au ratacit, etc, etc” Nu-i asa ca toate par template-uri luate de pe Net? ­čÖé

Ce am mai facut noi in ultima vreme?

Am pastrat traditia StartEvo. Cu alte cuvinte, in ultima saptamana am ajutat copii. Daca pana acum, de 5 ani de zile incoace ajutam copii bolnavi de cancer in stadii terminale (in parteneriat cu diferite fundatii care ii aveau in evidenta, precum Hospice, Casa Sperantei sau Mobilmed), anul asta am facut o mica schimbare.

Luni 16 decembrie am fost la o scoala speciala cu copii cu dizabilitati din sectorul 2 (80+ copii) si sambata 22 decembrie am fost la Casa de Copii Pinochio din Sectorul 3 (46 copii). O sa o las pe Alina sa va povesteasca cum a fost intr-un articol separat.

Acum, indemnul nostru este sa folositi aceasta acalmie din aceste zile si sa va faceti PLANURI. Pentru ca acusica vine anul nou, trebuie sa va puneti 3 dorinte, si ar fi bine ca dorintele sa fie obiective SMART, care sa aiba si o finalitate.

Pana atunci insa, va doresc ceea ce imi doresc si mie: sa va “reformatati”, ca sa plecati cu energie si cu chef de munca in noul an!

Ho ho ho! ­čÖé

 

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. ­čÖé

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review ­čÖé

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?