0
(0)

CONNECT-R este un tigan remarcabil 🙂 A plecat de jos, familie foarte modesta, munceste foarte mult. Este o placere sa discuti cu el despre carti, autori, concepte si idei. Este fan Dan Puric. Il cunoastem de cativa ani, de cand Alina a facut cele mai mari party-uri din sectorul bancar si l-a avut pe lista de artisti. O discutie foarte placuta, despre succes si munca, marca StartEvo.

 

CONNECT-R:  Am inceput in ’97 (eram clasa 6-7). Scriam foarte multe poezii. Am scris o poezie sub forma de battle si cineva mi-a spus ca am talent. Eram indragostit de muzica hip-hop.

Cred ca inceputul e definitoriu intr-o cariera.

CONNECT-R:  Jidanii au o vorba: daca faci ceea ce iti place, nu simti efortul toata viata. Ma numar printre norocosii de genul asta.

Inceputul a fost greu.

Prima mea melodie mi-a deschis porti. Operatie pe suflet deschis. Am intrat pe locul 48 la radio contact si in 2 saptamani eram pe locul 2. No name, fara casa de productie, fara nimic.

Nu am urmarit o finalitate a produsului. Am facut melodia pentru o gagica. S-a intrebat lumea: Cine e Connect-R.

CONNECT-R:  Am avut probleme mari, ca provin dintr-o familie modesta. Mama lucra la Institutul de Mase Plastice, tata – tinichigiu in constructii. Vroia sa ma faca tinichigiu auto.

Le-am spus parintilor “Nu am cum sa stau departe de muzica. Sunteti datori sa ma sustineti pe treaba asta (muzica)”. Am avut norocul de niste parinti extraordinari si m-au inteles.

La un moment dat am avut o cadere. M-am lovit de ceea ce inseamna produs comercial. Nu aveam notiuni de showbiz.

CONNECT-R:  Am semnat cu casa de discuri Roton. Am avut o strategie de marketing, fara ea nu ai cum sa reusesti.

Am colaborat cu voci cunoscute, mai tarziu am intrat in RACLA. L-am intalnit pe Rimaru, pana atunci il cunosteam doar de pe casete. Am realizat albumul “Dexteritate” – era imnul liceenilor indragostiti.

Tot nu era de ajuns. Am inceput sa fac instrumentale. Am inceput cu un soft, cumparam cd-uri cu Cafe del Mar, Buddha bar, ca sa iau sample-uri,  etc.

La Urban Records a fost o scoala extraordinara.

Am cunoscut oameni geniali, absolut geniali: Loredana Groza – mi-a fost 2 ani profesoara, mama, prieten. Ii datorez foarte multe.

Tin sa amintesc, ca sa imi platesc orele de studio trebuia sa am tot felul de joburi:  am vandut ziare in intersectii, am impartit pliante, am fost om de xerox, mergeam cu tata la constructii, alocatii – tot ce erau finante erau pentru inchiriat studio.

Fara munca, totul ramane la placere, hobby, si cam atat. 99% transpiratie, 1% inspiratie. Este placerea de a munci. Important pentru noi toti este sa facem ceea ce ne place.

Sfaturi: Daca ai placere in ceea ce faci, sigur o sa existe fructificare a produsului, si multumire si succes.

Am un prieten care spune ca genialitate fara pragmatism este moarte curata.

StartEvo: Zi-mi o carte care ti-a placut.

CONNECT-R: Acum citescPrestigiul ratiunii”, apartine unui domn Radulescu, inginer constructor.

“Cine suntem” si “Omul frumos”, a domnului Puric.

Uitam cine suntem. Frederic Fanget este un psiholog contemporan cu noi, despre sensul vietii. (o foarte frumoasa poveste, cu ligheanu si pietrele, referitor la prioritati in viata).

Duc o lupta in cautare de energie si alungare a stresului – am fost la ai mei si a fost superb.

Cuvant de incheiere:

CONNECT-R: Viata asta trebuie se bazeze pe 3 principii: ce stiu, ce pot si ce cred.

Multi iti vor binele. Ai grija sa ramana la tine 🙂
Connect-R

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?