0
(0)

Trecand peste conotatiile dubioase ale acestei afirmatii, adevarul asta e. In lumea asta nu te poti baza pe nimeni. Si daca o faci, si te astepti sa primesti de la x sau y ceva gratuit, pentru simplu fapt ca tu consideri ca meriti acel lucru, denota un grad ridicat de inocenta.

TU esti singura entitate in care poti avea incredere. TU stii ca daca faci ce tine de tine, o sa beneficiezi de roadele acelui lucru. TU stii ca daca pui tu mana si faci tu un lucru, o sa beneficiezi de el.

Acum cativa ani, am avut o perioada de idealism ca acum si am fost la un rector al unei institutii mega prestigioase din Romania, caruia i-am propus sa ii facem GRATUIT pentru studentii lui, la el in ograda, sesiuni de pregatire a lor pentru piata muncii. Sa invatam oamenii sa isi faca CV-ul, sa stie cum sa se prezinte la interviu, sa stie ce sa invete, etc. Aduceam experti din zona de HR, care veneau sa explice ei studentilor. O implicare gratuita in comunitate, pentru ca ne placea sa ajutam. Ce vroiam era doar sa ne dea o sala unde sa facem aceste traininguri gratuite.

Raspunsul socant, definitoriu pentru societatea romaneasca: “Nu este in curicula de invatamant. Nu se fac!”.

De aceea va zic, dragii nostrii, nu va astepti de la nimeni. Faceti-va viitorul vostru cu mana voastra, ca altfel o sa aveti o surpriza neplacuta in viata. 🙂

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?