0
(0)

Am vorbit unele persoane carora le-am aratat StartEvo si ne-au zis: foarte frumos, dar X sau Y pe care i-ati filmat nu sunt foarte inspirationali. De ce ii filmati? Mai bine filmati oameni precum pe Z si W.

Pe de alta parte am vorbit cu alte persoane care au zis exact pe dos. X si Y rulz si Z si W nu le tresare inima.

Pana la urma, chestiunea asta cu inspiratia este la fel ca frumusetea. “The beauty is in the eyes of the beholder” – cum zice englezul. Persoanele model in Romania sunt model doar pentru unii. Asa este si normal. Nu ai cum sa ii multumesti pe toti. Nu toti vor sa fie businessmeni de succes sau actori de calibru, sau dansatori pe sarma de  talie mondiala.

Pe de alta parte, nu exista modele absolute. Adica este o prostie sa zici ca imi place de X si pentru ca este idolul meu in viata as vrea sa fiu EXACT ca el. Nu ai cum. Ideea e sa te inspire intr-un anumit domeniu, de la care sa tragi anumite invataminte care sa te ajute sa cresti si tu acolo.

Multi din modelele patriei noastre au avut defecte mai mari sau mai mici: au fost ba prea normali, ba alcoolisti, ba spagari, ba gagicari, ba introverti si uraciosi, ba implicati in politica, ba neimplicati in politica, ba au avut un cos pe nas, etc …. Sau nu stiau sa vorbeasca in public sau vorbeau cu greseli gramaticale. Fiecare din aceste modele inspirationale NU A FOST si NU ESTE perfect. Cum ziceam, ideea e sa iei ce iti convine de la fiecare si sa nu mai fim carcotasi de dragul carcotasiei.

Mai este inca un aspect: fiecare din noi, oricat de sus sau de jos suntem pe ierarhia modelelor, avem o poveste care poate sa inspire pe altcineva. Poate sa fie pe vecinul de bloc sau baba veta de la sifoane, dar fiecare din noi are acest porential inspirational.Daca StartEvo poate sa scoata la suprafata acest potential, atunci ar fi bine pentru toata lumea, nu?

Concluzia noastra, a fondatorilor StartEvo, este ca momentan sa oferim o plaja mai larga de oameni care au demonstrat ceva in viata si care au ceva interesant de spus, care sa ajute pe altii. Pe unii nu o sa ii placeti, pe altii da. Asta e, alegeti si voi la ce va uitati. Daca una peste alta va ajuta, atunci misiunea noastra e atinsa 🙂

Si poate, pe termen lung o sa ne mai formam si noi mana, sa vedem care sunt acele persoane care au mai mult de spus 🙂

Ce ziceti? Face sens?

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?