Ce am facut pentru copii bolnavi de cancer

Din 2007 incoace, Alina (unul din cei 3 fondatori StartEvo) a demarat o actiune de ajutorare a copiilor bolnavi de cancer in stadii terminale, care erau luati in evidenta la Fundatia Mobilmed.

Si de craciun dadeam sfoara in tara, in special intre angajatii Volksbank, Neogen, si printre toti cunoscutii nostrii sa ne aduca tot ce pot, ca sa ii ajutam pe acesti copii. De fiecare data am strans tone de jucarii (la propriu), bani, mancare, pampersi, calculatoare, brazi, etc.

Aveam o lista de copii (care din pacate diferea in fiecare an, multi copii fiind stersi de pe lista:( ). Alina vedea fiecare familie ce are nevoie si ii faceam un pachet de ajutor special pentru ei. Dupa care ne imbracam in Mos Craciun si elfi si mergeam cu cadourile la copii in zilele de dinaintea sarbatorii. Chiar donatorii erau incurajati sa vina in aceste echipe de impartit fericire, desi erau momente extrem de emotionante.

Povesti foarte triste, carora noi incercam sa le aducem un zambet. Si cu StartEvo o sa ii ajutam si mai bine, pentru ca avem mult mai multe persoane care doresc sa se implice! Uitati cateva poze din anii trecuti…