0
(0)

Ce avem nevoie:
vrem ajutorul vostru sa ajutam orasele Romaniei sa evolueze, sa fie mai frumoase, mai vizitabile si mai mandre de ele ­čÖé
Mai precis, vrem voluntari care sa instaleze o aplicatie pe telefon, sa se plimbe prin orasul lor si sa ne dea feedback: e ok, nu e ok, ce sa mai facem, etc..

Descriere:
La StartEvo, aproape am terminat o aplicatie de mobile iOS/Android de tip framework, dedicata evolutiei personale ale oraselor din Romania, in special pe componenta turistica si cetateneasca.

Si intrucat mai avem foarte putin pana la lansare, va dam cateva detalii + va cerem sa ne ajutati sa o testam live ­čÖé

CityExplore

Conceptul este urmatorul:
Avem orase in aceasta tara care ascund nenumarate zone faine, care merita vizitate. Zone ascunse sau mai putin ascunse. Si in primul rand noi, locuitorii, nu stim de ele, daramite strainii. Ce sa mai, nu stim sa ne punem in valoare.

Asa ca City Explore o sa ajute pe bastinasi + straini sa exploreze orasele Romaniei.

Cum functioneaza:
– Modul explorare: te plimbi prin oras si in secunda in care te aproprii de un punct de interes, aplicatia te anunta ca ai ajuns la punctul de interes X + detalii + content mai mult
– Modul circuite: spui ce vrei sa vezi si te trimite prin oras- Cand ajungi la o locatie anume, castigi puncte. Unele locatii sunt mai “banoase”, altele mai ieftine. Cu cat mai multe puncte castigate, cu atat mai bine ­čśë
Ulterior, poti schimba punctele acumulate pentru diverse beneficii/premii, gen bilete la teatru, beri gratis in anumite locatii, etc..

Punctele pe harta sunt de 3 feluri:
– locatii fizice (muzee, cladiri faine, carciumi de efect, etc)
– evenimente (gen eveniment in parcul Herastrau, joi seara, de la ora x la y)
– locatii secrete, gen mina (te plimbi prin oras, calci pe o “mina” si apare povestea: “Stii ca aici i-au taiat capul lui xxx Voda? – uite si povestea”)

Daca esti strain si vad ca te apropii de o anumita locatie, vom putea sa influentam comportamentul omului prin notificari.

Cam atat momentan. ­čÖé

Asteptam inscrieri de la voluntari la adresa de email go – at – startevo.com. Multumim anticipat. Speram ca impreuna sa ajutam accelerarea evolutiei urbelor noastre.

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. ­čÖé

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review ­čÖé

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?